Ma 2020. 07. 12-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Fushigi Yuugi: Eikouden
Címe: Fushigi Yuugi: Eikouden
Angol címe: The Mysterious Play - Eikoden
Hivatalos weboldal: http://pierrot.jp/ti...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 4
Megjelenés éve: 2001
Műfaj: Fantasy
Harcmûvészet
Romantikus
Kaland
Stúdió: Pioneer LDC
Studio Pierrot
Watase Yuu
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 4 szavazat alapján: 7.75
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 9.17
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Három év elteltével Taka és Miaka immáron boldogan élhetnek. Sok nehézség árán egybe is kelnek, sõt rövid idõn belül Miaka terhes lesz.
Van viszont valaki, aki ezt nem nézi jó szemmel. Mayo, Taka egyik diákja (Taka edzõként dolgozik) szerelmes az immár házas férfiba, és nincs ínyére az esküvõ.
A könyvtárban rábukkan a Négy Isten Univerzumára, ami hozzá is kerül. Amint kinyitja a könyvet, mint egy gyorsított felvételt lát mindent, ami kezdettõl fogva a könyvben történt, így mindenrõl, többek között Taka valódi kilétérõl is tudomást szerez.
Ez érdekes, ugyanis a történetnek vége kellett, hogy szakadjon, mikor Taka és Miaka végleg legyõzték Tenkou-t. Akkot most miért nyílt meg újra?
A könyv egy új papnõ után sóvárog, mivel Konan országát szegénység s nyomor sújtja, emellett gonosz erõk ólálkodnak a környéken. Mayo, Miaka bátyjának kérése ellenére kinyitja a könyvet, ami be is szippantja a lányt. Így lesz belõle az új Suzaku no Miko. De vajon képes megbirkózni a feladattal? Mayo ezt csak egy egyszerû kalandnak fogja fel, ami segítségével megszerezheti magának Takát.
Mikor Mayo bekerül a könyvbe, valamilyen úton-módon Miaka babája Mayo testébe száll át. Miaka eszméletét veszti és kórházba kerül. Taka akkor dönt úgy, hogy behódol a lánynak Miaka érdekében, mert csak az õ segítségével idézhetik meg Suzakut.
Újra megindul a keresés a harcosok után, akiknek idõ közben sikerült újjászületniük, ám sietni kell, mert hamar elveszíthetik harcosként szerzett emlékeiket. A keresés gyorsan zajlik, de valaki mindig közbeszól. Hamis istenségek állják Chichiri, Taka és Tasuki útját keresésük során.
De hogy kerülnek ezek ide? Miért támadja az istenség a saját és a másik istenség harcosát?
Mi lesz Miakaával és Mayoval? Sikerül megidézni Suzakut, fõleg új, hogy Mayo lelkileg rendkívül ingatag? Ki ez a gonosz, aki ismét feldúlja az ország nyugalmát?
Megtudhatjátok, ha megnézitek ezt a 4 részes OVA-t.

Személy szerint maga az ötlet, így befejezni a sorozatot nem volt rossz, de mikor megláttam a 3D-snek szánt istenségeket, elképedtem. Ez nagyon rossz ötlet volt. Ennek ellenére ajánlom az OVA-t mindenkinek, mert ezen kívül nem rossz.
A rajzolás, zenei stílus és minden más maradt, szóval nem kell változásokra számítani azoknak, akik megszerették a Fushigi Yuugi eddigi stílusát.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 2349 db Időpont:2009. 04. 17. Hozzászólások: 4 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás