Ma 2020. 07. 05-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Fushigi Yuugi: Dai Ni Bu
Címe: Fushigi Yuugi: Dai Ni Bu
Angol címe: The Mysterious Play - OVA 2
Hivatalos weboldal: http://pierrot.jp/ti...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 6
Megjelenés éve: 1997
Műfaj: Akció
Misztikum
Szerelem
Fantasy
Harcmûvészet
Stúdió: Studio Pierrot
Watase Yuu
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 5 szavazat alapján: 9.2
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9.4
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Yui a négy isteni állat segítségével elzárta Tenkou-t, és azt kérte, hogy a könyv örökre határolódjon el a való világtól. Így a történet végleg lezárult.
Ahhoz, hogy Miaka és Tamahome továbbra is együtt élhessenek, Tamahoménak végleg el kell szakadnia a könyvtõl, és újjá kell születnie a való világban. Tamahomeként szerzett emlékeit, amiket 7 kristálygyöngybe zárnak, elveszíti, így tiszta lappal kezdhet a másik világban, Miaka mellett.
Minden a megszokott rend szerint alakul, ám egy éjjel Miaka álmában Suzaku jelenik meg, aki segítségét kéri.
Közben a könyvvel kapcsolatos kutatások nem állnak le. Miaka bátyjának barátja megszállottam keresi annak módját, hogy õ is bekerülhessen a könyvbe. Az iskolában is megjelenik egy új diák, Shigyou-san, aki rögtön a diákelnökségre pályázik és hagy hírnévnek örvend. Különösen Miakanak szentel nagy figyelmet. Egyik délután egy üzenet segítségével felcsalja a párt a tetõre, ahol egy sereg diák rájuk támad, és Miakat kilökik a tetõrõl. Taka (Tamahome) rögtön utánaugrik, ám hirtelen Suzaku fénye mindkettejüket elnyeli, aminek Yui is tanuja lesz. Ez által a történet újra kezdetét veszi.
A pár Konanban találja magát, ahol nemsokára össze is futnak Chichirivel és Tasukival is. Mindkét emlékgyöngy ott van náluk, és Taka szépen lassan visszanyeri emlékeit.
De vajon hol lehet a többi? Elvégre a másik 4 harcosnak már nincsen földi teste, így a gyöngy sem lehet náluk...

Megindul a gyöngyök keresése, miközben a való világban Kaen is újra megjelenik. Az új diákkal viszont valami nem stimmel? Lehet, hogy Tenkout mégsem sikerült elzárni? Miért kéri Suzaku Miaka segítségét?

Az OVA minõségébõl semmit sem vesztett az elõzõhöz képest. Megtudhatunk pár dolgot Chichiri illetve Mitsukake múltjáról is. A zene ugyanolyan minõségû, mint az eddigieknél, és meg kell említenem, hogy a részek végén kisebb bakiparádék vannak, amiket nem érdemes elszalasztani!Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1776 db Időpont:2009. 03. 20. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás