Ma 2020. 06. 05-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Amatsuki
Címe: Amatsuki
Angol címe: Amatsuki
Magyar címe: Amatsuki
Hivatalos weboldal: http://http://transl...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 13
Megjelenés éve: 2008
Műfaj: Kaland
Démonos
Dráma
Harcmûvészet
Történelmi
Stúdió: Studio DEEN
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n
Anime értékelése: 7 szavazat alapján: 8.29
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 8.17
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Az Amatsuki Shinobu Takayama egyik még be nem fejezett mangája alapjánkészült. Az anime elsõ része 2008 áprilisában debütált a Sunday TV-ben. A sorozatot a Studio DEEN készítette és ez megis látszik a minõségén. Ez a stúdió készítette többek között a Blood+ és a Pokoli lányt is. Nem lehet okunk panaszra.

Történet kezdetén még a jelen korban vagyunk. Tokidoki egy átlagos középiskolai diák akit senki és semmi nem érdekel (a történelem tudásáról már ne is beszéljünk).De ez megváltozik amikor iskola kirándulás címen ellátogat egy Edo-kori kiállításra...

Fõhõsünk hirtelen az Edo-korban találja magát, ahol rögtön megtámadja egy szellem aki megsebesíti Toki-kun fél szemét(ennek a késõbbiekben nagy szerepe lesz). Szerencséjére a közelben tartozkodott egy szamuráj aki megmenti a szellemtõl; Tokidoki meglepõdik hogy, a szamuráj egy nõ, mint késõbb kiderül a lány neve Kucshiha. Kucshiha lelkében egy kutya/farkas szellem lakozik ami nagy veszélyben idõnként elõtör... A másik fõ-mellékszereplõ Kon aki két évvel azelõtt ragadt az Edo-korban mielõtt Tokidoki is oda "huppant" volna. Kucshiha és Kon is egy szerzetes pappal lakik egy templomban ami a szellemûzõ pap tulajdonában van; Toki is idekerül pontosabban ide hozzák ápolni mert elájult miutánKucshiha a segítségére sietet.
Több nap is eltelik mire magához tér. Felébredése után viszont azonnal magyarázatott követel Kontól; aki készségesen elmagyaráz mindent neki. Így tudja meg hogy, Õ az ÜRESLAP.
Tokidoki vissza akar jutni a saját világába de ez nem olyan egyszerû egy olyan világban ahol mindenki rá vadászik...

Fõbb szereplõk::

Tokidoki
Egy gimnáziumi tanuló, aki könnyen alkalmazkodik az új környezethez. Õ az ÜRESLAP akinek még nincs megirva a sorsa; így azt sajátmaga alakíthatja. Ezenfelül õ az egyetlen aki az Istenek mellett átalakíthatja más emberek "élet hálóját" így változtatva a sorsukon. Ezt sokan ki is szeretnék használni...

Kon Shinonome
Tokidoki elõtt érkezett ké évvel; õt is egy szellem támadta meg. Õ lesz Tokidoki segítõje és útbaigazítója a történet folyamán.

Kuchiha
Lelkében egy hatalmas Kutya Isten lakozik ezért az emberek félnek tõle. Õ menti meg Tokidokit a szellemtõl. Eleinte nem nagyon kedveli ezt az optimista fiút de ez megváltozik. (nem szerelmi szálról van szó)

Bonten
Õ az egyik személy aközül a négy ember közül aki képes változatni az élet hálóján. Tokidoki egyik "ellensége".

A történet végén nem derül ki, hogy Toki visszakerül-e a jelenbe vagy sem ( mert még a manga sincs befejezve így valószínüleg lesz 2. évad is de azt hogy mikor még nem lehet tudni). Ettõl függetlenül egy igen jó történelmi animérõl beszélhetünk.

De nem szeretnék többet elárulni. =) Tessék megnézni! ^^

Ami a grafikát és az opening/ending-ket illeti: a grafika szép de nem sok élénk színt vonultat fel; a rajzolok törekedtek arra hogy, visszaadják a régi kor hangulatát. Az opening: "Casting Dice" amit Yuuki Kanno énekel. Az ending: "Namae no Nai Michi amit Kaori Hikita elõadásában halhatunk.
Az openinggel és az endinggel is nagyot alkottak. Az ending lassú és dallamos; én reggeli ébrestõnek használom. ^^

Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3238 db Időpont:2009. 03. 20. Hozzászólások: 8 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás