Ma 2020. 07. 05-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Fushigi Yuugi (1996)
Címe: Fushigi Yuugi (1996)
Angol címe: The Mysterious Play - OVA 1
Hivatalos weboldal: http://pierrot.jp/ti...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 3
Megjelenés éve: 1996
Műfaj: Akció
Kaland
Romantikus
Fantasy
Harcmûvészet
Stúdió: Studio Pierrot
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 5 szavazat alapján: 9.2
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A történet lezárult, Miaka és Tamahome békésen éldegélnek a való világban.
Egy napon Morioka-ba indultak, hogy meglátogassák Suzuno majd Okida Takiko (Genbu papnõje) sírját. Suzuno sírja elõtt Tamahome hirtelen hangot hall. Mintha hívná valaki. Nem vetnek rá ügyet, bár nagyonis kellene.
Genbu papnõje magához szólítja Tamahome-t egy óvatlan pillanatban, így a fiú visszakerül a könyv világába. Több mint 50 év telt el Konanban a Nakago és Kotou ellen vívott háború óta.
Suzaku harcosait a nemzet megmentõiként tisztelik és tárgyaikat Suzaku szentélyében õrzik. Tamahome elsõ útja a palotához vezet, ahol híre hallatán felkelti az egész udvar, többek között a fiatal császár Gyoushiku (Boushin császár unokája) figyelmét. Az ifjú császár rögtön Suzaku szentélyéhez vezeti az egykori harcost, ám mindenki megdöbbenésére a szentély kilöki õt.
Ez meg hogy lehet? Miért nem engedi magához Suzaku egyik nagy harcosát? Mi történt itt? A társai tárgyai mind ott vannak...
Eközben Miaka és barátai A Négy Isten Univerzumát keresik, amit, mint kiderül, aznap elloptak. De kinek kellene pont az a könyv?

Tamahome többé nem kívánatos személy Konan-ban, mivel visszaélt az ifjú császár kegyeivel. Kérdéseivel Taiitsukun-hoz fordul, ám mikor idaér, nem lát mást, csak kopár hegyvidéket. ("Kinek lelke nem tiszta, és gonosz szándékkal jön, csak egy viharos hegyvidéket láthat...")
Egy lány (Kaen) talál rá, aki meglepõ módon üdvözli õt.
Már vártam Önre, Nagako-sama.

Nakago? De miért? Õ nem Nakago, hanem Tamahome!! Mi folyik itt? Valaki talán a bolondját járatja vele?

A Fushigi eredeti hangulatát megtartva készült az OVA, amit felfoghatunk a sorozat folytatásának is. Ajánlom mindenki figyelmébe az Ending utáni Bus Trip-et, ami egy vicces kis sztori a szereplõkkel.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1858 db Időpont:2009. 03. 16. Hozzászólások: 3 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás