Ma 2020. 07. 05-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Appleseed
Címe: Appleseed
Angol címe: Appleseed
Magyar címe: Appleseed - A jövõ harcosai
Hivatalos weboldal: http://www.appleseed...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2005
Műfaj: Akció
Mecha
Háborús
Stúdió: Geneon Entertainment
Képek: A google-n
Anime értékelése: 8 szavazat alapján: 8.13
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 7.43
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Történetünk ideje 2131. Miért is különleges ez az év? Mert nem régiben fejezõdött be a legnagyobb méretû, 3.-ik világháború. Ez alatt a háború alatt a technológiában és a biológiában is nagy változások történtek.
Fõhõsnõnk, Dneunan Knute a híres harcos annyira a háborúval foglalkozott, hogy azt se tudta, hogy a harcot, amit vív pár éve már lezárták. Bekerül Olymposba, a fõvárosba, amit a vének tanácsa irányít. Egy katonának nem megy egyik napról a másikra, hogy visszaszokjon a városba. Kiderül még hogy, nem csak az ember az egyetlen gondolkodó lény ebben a városban. Vannak Bioroidok, amik mesterségesen teremtett, tökéletesített, ember utánzatok. Azért tökéletesek, mert kiölték belõlük az érzelmeket, ami az emberek hibáinak okozója. A Bioroidok szívesen állnak az emberek mellett, mert ezért léteznek tudomásuk szerint, de õk nem képesek a szaporodásra/sejtredukcióra. Az emberek viszont nem barátként, hanem szolgaként bánnak velük. A Knute mellé beosztott nõ is egy Bioroid.
Sajnos mivel a Bioroidok nem tudnak szaporodni, ezért mindig el kell menniük meghosszabbítani az életciklusukat. De az emberek félnek a Bioroidoktól, ezért azt az épületet, ahol a Bioroidok életciklusának meghosszabbításán dolgoznak, felrobbantják egy terrorista akció során, így minden Bioroid élete veszélybe kerül.
Knutét az is meglepi, hogy kiderül halottnak hitt kapitánya és szerelme Briareos él. Igaz az elején megijed tõle, mert Briareos teste végzetes sérüléseket szenvedett egy csata során, így a cyborg technológiát használva egy gép testbe szorul.
Beállnak Briareos-szal az ESWAT-ba, hogy az egyetlen ellenszert az Appleseed-et megtalálják, "ami elméletileg" megmenthet minden Bioroidot. Az Appleseed beindítja a sejtregenerációt a Bioroidokban. Ezalatt az ellenállás, akik Bioroid ellenesek ki akarják engedni azt a vírust, ami tudomásuk szerint minden Bioroiddal végezhet a földön.
Milyen lehet ez a vírus ?? Miért pont Knute a kiválasztott ?? Ha a válaszokat keresed mindenképp meg kell nézned ezt a fantasztikus filmet.

"Vizuális megoldása, páratlan kidolgozottsága, az utóbbi évtized legjobb anime filmjei közé emeli"
-New York TimesBeküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 1861 db Időpont:2009. 02. 09. Hozzászólások: 49 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás