Ma 2020. 06. 05-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Dragon Ball Z: Fukkatsu no Fusion!!...
Címe: Dragon Ball Z: Fukkatsu no Fusion!!...
Angol címe: Dragon Ball Z: Fusion Reborn
Hivatalos weboldal: http://www.toei-anim...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1995
Műfaj: Akció
Fantasy
Sci-fi
Szupererõ
Shounen
Stúdió: Anime Planet
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 6 szavazat alapján: 7.17
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9.6
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Dragon Ball Z Movie 12.

Az univerzumok között újra megrendezésre kerül a Harcmûvészetek Nagy tornája, ahol természetesen Songoku is részt vesz. El is jut a döntõbe, ahol ellenfele, Paikuran alig várja, hogy megmérkõzhessen vele.
Eközben a választóponton a Pokol és a Menny között fura dolgok történnek. Az egyik alkalmazott hanyagsága miatt, a Lélektisztító gép elromlik, a bûnökkel teli tartályok felrobbannak, és a szerencsétlen inast egy hatalmas, aranyos, nevetgélõ, ám nagyon erõs szörnnyé, Janemba-vá változtatják.
Az Univerzum, a Menny és a Pokol nagy bajban van. Janemba az összes bolygót, és a két világ közötti átjárót áthatolhatatlan zselészerû anyaggal vonja be. A Nagy Tornán azonnal észlelik a problémát, és természetesen Gokut és Paikurant küldik, hogy derítsék fel a terepet. Paikuran a burkot próbálja megtörni, míg Goku Janemba-t veszi kezelésbe.
Ha nem sikerül megoldaniuk ezt a gondot, az az élõk világára is nagy bajt hozhat. Vagy már hozott is?
Nagy meglepetésünkre, a temetõkben, az utcákon, a házakban és minden egyéb helyen halottak jelennek meg. Zombik, keresztes lovagok, Hitler serege, és a régrõl ismert Freezer is egész seregével.
Goten és Trunks megpróbálják feltartani õket, több-kevesebb sikerrel, de amíg Janemba él és virul, semmi esély arra, hogy helyreálljon az egyensúly.

Vajon Goku elég lesz ahhoz, hogy legyõzze ezt a játékos szörnyet, vagy segítségre szorul? Ki lesz az, aki a segítségét felkínálja?

Nekem ez, és a 13. movie a kedvencem, mert tömör, mégis tartalmas, és sokat nevettem rajta. A rajzolás a Z-re jellemzõ, talán kicsit kifinomultabb. A zenéhez is hûek maradtak, így visszaadja a Dragon Ball Z igazi hangulatát.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1997 db Időpont:2009. 02. 01. Hozzászólások: 5 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás