Ma 2020. 07. 04-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Final Fantasy VII - Advent Children
Címe: Final Fantasy VII - Advent Children
Angol címe: Final Fantasy VII - Advent Children
Magyar címe: Final Fantasy VII - Advent Children
Hivatalos weboldal: http://na.square-eni...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2005
Műfaj: Akció
Fantasy
Játék
Stúdió: Sony Pictures Entertainment
Square Enix
Képek: A google-n
Anime értékelése: 12 szavazat alapján: 8.92
Ismertető értékelése: 8 szavazat alapján: 8.13
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A játékfilm a jól ismert és eléggé nagy múltú Final Fantasy RPG (Role Playing Game ) tehát szerepjáték alapján készült. A történet is annak menetén folyik hogy a Shinra nagyvállalat és az Avalche "terrorista" csoport harcolnak egymással. A Shinra a föld energiáját szívja míg a Barret vezette alakulat ezt akadályozza. A Shinra okozta a nagy földi ellenállást 2 éve mibe Midret nagyváros majdnem belepusztult.
Volt a vállalatnak egy serege a KATONA amit Sephirot vezetett, csak mivel a bolygó ellene fordult a harc után ezért Sephirot megõrült és 2 éve eltûnt.
Cloud a mi fõhõsünk egy fertõzött mint a legtöbb ember de õt semmi nem érdekli hiába az Avalche tagja. De õ nem akárki mert a KATONA tagja volt. A KATONA tagjai megõrültek és a bolygó ellen fordultak Kadaj csapata ezért újra akarja éleszteni a Legendát tehát Sephirot-ot és az Anyát keresik ( Sephirot lelke ). De mind Sephirot génjeivel bírnak tehát veszélyesen erõsek míg Cloud a fertõzés miatt legyengült. De õ mégis szembeszáll velük akárkik vagy akármik legyenek hisz õt a harc élteti.Ha valaki a poént keresi egy animébe annak itt a kedvence Reno lesz ( letöbben Renjihez hasinlítják a Bleachbõl ). Tehát mindenki megtalálja a maga mûfaját de nagyrészt az akció a lényeg benne .
A Sony Pictures Entertaiment és a Squre Enix elõtt le a kalappal ( igaz nekem egy kicsit zavaros volt ) de ilyen történetet se mindenki dob össze de hogy a grafika gyaláz mindent az már hihetetlen ( a harcnál meg téleg azt hiszi az ember hogy PS-ezik ).A zene is gyönyörû és benne van a fõdallam is "csengõhangként". Személyes véleményem menjetek el a boltba és vegyétek meg filmBeküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2432 db Időpont:2008. 10. 29. Hozzászólások: 19 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás