Ma 2021. 01. 19-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Hakushaku to Yousei
Címe: Hakushaku to Yousei
Angol címe: Earl and Fairy
Hivatalos weboldal: http://www.myfairy.t...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 13
Megjelenés éve: 2008
Műfaj: Akció
Bishounen
Romantikus
Fantasy
Kaland
Stúdió: Artland
Pony Canyon
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 59 szavazat alapján: 9.44
Ismertető értékelése: 30 szavazat alapján: 9.1
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

"Történt veled néhány különös, megmagyarázhatatlan dolog?
Ha igen, minden kérdésedre válaszolok a Tündérekkel kapcsolatban."
Lydia Carlton Tündérdoktor

Hiszel a tündérekben? Nem???
Pedig léteznek! Bár a 19. században már nem divat a segítségüket kérni, vagy egyáltalán létezésüket elfogadni, ám van egy lány, aki igenis képes velük beszélni és látja is õket. Õ Lydia Carlton, a Tündérdoktor, talán az egyetlen élõ.
Egy napon édesapja meghívja õt Londonba, hogy látogassa meg. Lydia macskájával Nico-val elindul Skóciából, ám még nem is sejti, hogy ez az út gyökeresen meg fogja változtatni életét.
Az újságban egy tolvajról lehet olvasni, aki több, mint 100 embert ölt meg Amerikában, és Londonban is nagy simmákkal lógott meg. Haja szõke, és érdekes szürke szemei vannak. Persze hol is portyázna máshol, mint azon a hajón, mellyel Lydia Londonba készül, jobban mondva a kabinjában.
Állítása szerint, õ a Kék Lovag Gróf leszármazottja, Edgar Ashenbert, akinek meg kell találni a Merrow-ok csodás kardját, ugyanis csak ezzel tudja bizonyítani származását és csakis így tudja átvenni országának irányítását.
A fiúnak szüksége van Lídiára, ugyanis õ nem látja a tündéreket, és csakis a tündérek segíthetnek neki, hogy hol van elrejtve ez a kard. A kardra utaló nyomokat tündérnyelven írták, amit a gróf nem tud elolvasni.
A keresés nem olyan egyszerû, mint amilyennek tûnik, ugyanis a kardot díszítõ ékkõre sokan fenik fogukat. Pont ezért üldözik Edgart is, akinek olyan könnyû lenne hinni, de feltûnik a semmibõl szolgálójával, Ravennel, aki nem viselkedik valami barátságosan Lydiával.
A gróf, céljai elérése érdekében felbérli a lányt, mint tündérdoktort, hogy segítsen neki ebben a számára nehéz feladatban.
A gróf és szolgája kiléte körül azonban sûrû homály kering. Hogy hihetne Lydia valakinek, aki mondhatni elrabolta, és miatta útját is félbe kellett szakítania. Egyre több ellenség tûnik fel, akik vagy a kardot, vagy Edgart keresik.
Biztos, hogy õ az, akinek mondja magát? Ha tényleg a gróf leszármazottja, miért nem érti a tündérek nyelvét??

Fura benyomást kelthet az emberek között, mikor Lydia a saját macskájával folytat eszmecserét, aki ki nem állhatja, ha tejet, vagy más macskához méltó étket adnak neki, mert õ kikéri magának, hogy macska. Sokkal szívesebben olvas újságot, vagy iszogat whisky-t. És ilyenkor mondja az ember, hogy annak a szerencsétlen lánynak nincs valami beütése? ezt ellensúlyozza, hogy Lydia okos, és szép, ami állítólagos grófunknak egybõl feltûnik. De vajon miért csapja a szelet a lánynak? hogy segítsen neki, valóban komolyak a szándékai.
A mondás szerint: "A szerelem útjai kifürkészhetetlenek." Majd meglátjuk, hogy ez ebben az esetben is igaznak bizonyul-e...

A sorozat még egészen friss ugyan, de rajzolása nagyon különleges, és a zenéket is eltalálták. Nekem, ami nagyon megnyerte a tetszésem az az ED volt. A képi világa nem egy nagy eresztés, viszont a zene lassú és romantikus.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 8568 db Időpont:2008. 10. 26. Hozzászólások: 10 db

Fordítják

AnimGO
AnimGOValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás