Ma 2020. 07. 16-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Angelique: Kokoro no Mezameru Toki
Címe: Angelique: Kokoro no Mezameru Toki
Angol címe: Angelique - When Hearts Awaken -
Hivatalos weboldal: http://www.gamecity....
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 13
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Bishounen
Fantasy
Romantikus
Shoujo
Stúdió: Kids Station
KOEI
Lantis
Media Factory
Satelight
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 5 szavazat alapján: 6.2
Ismertető értékelése: 9 szavazat alapján: 9.56
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A világegyetem rengeteg univerzumból áll. Újak jönnek, régiek mennek, ám nincs annál szomorúbb, mint mikor egy újszülött univerzum az összeomlás szélén áll. A Seijuu Univerzum fiatal királynõje ereje végén jár, így nem tudja egyensúlyban tartani az Univerzumát összetartó erõket, így birodalma a pusztulás szélére került. A hír hallatán/láttán a Shinchou Univerzum királynõje, Angelique segítõ jobbot szeretne nyújtani az álomba szenderült királynõnek, ám ennek csak egyetlen lehetõsége van. Mivel õ nem adhatja át az õrzõk erejét (sötétség, fény, víz, föld, növényzet, tûz, acél, szél és álom) önkéntesen, így meg kell találnia a legendás Etoile-t, aki képes megmenteni Seijuu Univerzumát.
Ez nem lesz könnyû feladat, ugyanis csak annyit tudnak az Etoile-ról, hogy hatalmas ereje van, és hogy reagálnia kell az õrzõk erejére.

A birodalomból 100 lányt választottak ki gondosan, akiket a Szent Földre kísérnek, ahol egy meghallgatáson kell részt venniük. Hogy mi a valódi ok, azt nem árulták el nekik. A lányoknak különleges képességeik vannak, ám egy sem felel meg. Vagy mégis?
Egyikük, Ange, mivel csak egy vidéki lány, én annak tartják mások is, visszalép, és megpróbál elszökni a Szent Földrõl, ám pechjére? Összefut az Acél Õrzõjével (Zephel), akinek ereje azonnal reagál a lányéra.

Végül Ange mégis a palotában köt ki, ahol egy õsi írás megmutatja neki múltját, jelenjét, és jövõjét, miszerint igenis õ a kiválasztott, akinek ezt a feladatot végre kell hajtania.
Sok kételkedés és vacillálás után, Ange felfogja küldetése fontosságát, és egyenként kezdi ez Seijuu Univerzumába vinni a Sacrea-kat (az õrzõk ereje), amikkel képes lesz újjáéleszteni azt a világot.

Ám a feladat nem olyan egyszerû. Vajon képes-e az összes Sacreát átvinni a másik Univerzumba úgy, hogy fenntartsa azt az egyensúlyt, ami szükséges az újjászületéshez? Ekkora önkritika mellett méltó arra, hogy valóban õ legyen a legendás Etiole?

Ha megnézitek, meglátjátok!

Az OVA-khoz képest a rajzolása kissé leegyszerûsödött, ám nem drasztikusan. A zenéje még mindig nagyon jó, és illik magához a sorozathoz. Egy 13 részes, nem éppen hosszú sorozat, nem tunyul el, és az események arányosan zajlanak ehhez a 13 részhez.
Maga a 13 rész nem lezárás, ezért készült hozzá még egy sorozat, Koisuru Tenshi Angelique: Kagayaki no Ashita címmel, ami szintén nem hosszabb, mint ez, mindössze 12 részbõl áll.
A történet ott folytatódik, ahol ez abbamarad, és véleményem szerint nagyon jó össztörténetet hoztak mi az egészbõl.
Aki szereti a jóképû férfiakkal körülvett lányos animéket, az ezt is szeretni fogja, ugyanis a srácok nem mindennapi külsõvel rendelkeznek.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 4404 db Időpont:2008. 10. 08. Hozzászólások: 9 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás