Ma 2020. 10. 25-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Neo Angelique Abyss
Címe: Neo Angelique Abyss
Angol címe: Neo Angelique Abyss
Hivatalos weboldal: http://www.gamecity....
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 13
Megjelenés éve: 2008
Műfaj: Fantasy
Romantikus
Shoujo
Stúdió: KOEI
Yumeta Company
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 11 szavazat alapján: 8.45
Ismertető értékelése: 8 szavazat alapján: 9.5
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Történetünk egy Arcadia nevû országban játszódik, ahol a lakosság békéjét hatalmas szörnyek, Thanatos-ok törik meg. Az egyszerû közemberek tehetetlenek ellenük, ám az emberek egy kis csoportja képes felvenni velük a harcot, és legyõzni õket. Ezek a harcosok a Tisztítók.
Az egyikük, egy nemes, Nyx, a Melrose Lányakadémia igazgatója. Társa Rayne, aki bár nem látszik rajta, nagy tudós hírében áll.
Nyx egy szervezetet alapított, melynek célja, hogy összegyûjtse a Tisztítókat, és kiirtsák a Thanatos-okat. E cél érdekében Nyx ellátogat az egyik lányiskolába, ahol egy Angelique nevû lány is tanul, hogy megkérje õt, csatlakozzon hozzá és társához az emberek biztonsága érdekében.

Hogy miért?
Az iskola igazgatója elküldte neki az iskolaújság egyik cikkét, ami szerint Angelique gyógyító erejével meggyógyított egy lányt, akit Thanatos támadás ért, és kómában feküdt. Angelique-nek különleges ereje van, ugyanis õ nem elpusztítja, hanem megtisztítja a Thanatos-okat, ezáltal ártalmatlanná téve õket. Õt tartják a Királynõ Tojásának. Egyedül neki adatott meg az az erõ, amivel megmentheti egész Arcadia-t.

Mik is azok a Thanatos-ok?
Egyenlõre pontosan nem tudni, miféle lények is õk, csak azt, hogy mikor emberre támadnak, olyan, mintha az életenergiájukat szívnék ez, ezáltal az áldozat megöregszik, és összeaszalódik. Kinézetre elég furák. Engem hatalmas nagy növényszerû valamikre emlékeztetnek, mindenféle csápokkal. Gyorsan regenerálódnak, és a semmibõl bukkannak elõ.
Angelique egy Thanatos legyõzése, és ereje megcsillogtatása után úgy dönt, csatlakozik Nyx-hez és társához segítve õket a harcban. Persze a csapat így még nem teljes, elvégre nem õk az egyetlen tisztítók. A kis csapat egyre bõvül majd, mígnem Angelique ereje nem marad titokban, és egyre több szervezet kezd érdeklõdni iránta, esetleg szándékukban áll megkaparintani?
De mik is azok a Thanatos-ok? Sikerül-e Angelique-nek megmentenie az országot? Melyik oldalon állnak a szervezetek?
Feltehetnék még jópár kérdést, de akkor mi maradna nektek?

A rajzolása nekem nagyon tetszett, szépen kidolgozott. A zenéjérõl ne is beszéljünk. Egyszerûen szuper! Az OP nagyon pörgõs, míg az ED egy szép lassú szám, amihez persze a képek tökéletesen illenek.
Az elsõ sorozat 13 részbõl áll, ám már fut a második Second Age alcímmel, ami ugyanott folytatódik, ahol az elsõ abbamaradt.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 4516 db Időpont:2008. 10. 08. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás