Ma 2020. 06. 01-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Special A
Címe: Special A
Angol címe: Special A
Magyar címe: Special A
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 24
Megjelenés éve: 2008
Műfaj: Iskolai élet
Vígjáték
Szerelem
Shoujo
Stúdió: GONZO
Képek: A google-n
Anime értékelése: 34 szavazat alapján: 9.44
Ismertető értékelése: 14 szavazat alapján: 9.36
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Egy suli, ahol van egy S.A. nevezetû osztály, 7 különleges képességû diákkal. Mindannyian nagyon okosok (és egy kicsit flúgosok is), ezért tartoznak egy külön osztályba. Egész álló nap egy melegházban teázgatnak és beszélgetnek, mert semmi más dolguk sincs.
Szürke hétköznapjaikat egy Hanazono Hikari nevû lány pezsdíti fel bolondos viselkedésével és furcsa természetével. Mindannyian gazdag családból származnak, kivéve Hikarit, de emiatt nem éri hátrányos megkülönböztetés. Sõt, befogadják és megszeretik.
Azonban akad egy riválisa (pontosabban Hikari provokálja ki mindig a versengést), Takishima Kei ,akit mindig kihív valamilyen párbajra, legyen az ökölvívás, szitakötõgyûjtés, vagy szekrényugrás. Szegény Hikari viszont midig alul marad, és Takishima mindig csak "Második kisasszonynak" csúfolja, amibõl rengeteg vicces helyzet adódik. Habár Hikari csak egy ellenfélnek tekinti Takishimát, a fiú gyengéd érzelmeket táplál a lány iránt...Hát, igen nem könnyû a fiatalok élete....
Az elsõ rész tartalmából kiderül, hogy Takishima és Hikari már ismerik egymást a "régi szép idõkbõl", de többet nem is árulnék el.
Azonban van nekünk még 5 szereplõnk, név szerint:Toudou Akira, aki imádja barátnõjét Hikarit, és még a széltõl is óvja, ami néha már túlzásnak is tûnhet.
Karino Tadashi, aki imád száguldozni kedvenc motorján, és néha olyan megjegyzéseket tesz, ami nem nagyon tetszik Akirának, és ezért a lány egyszer - kétszer jól el is veri szegény Tadashit.
Tsuji Ryuu, aki (betegesen) imádja az állatokat, és ott van még a két ikertesó is Yamamoto Megumi, aki egy rajztábla segítségével kommunikál, soha nem beszél, és testvére, Jamamoto Jun, aki egy kicsit visszahúzó, de nagyon szereti nõvérét.
Az anime e 7 szereplõ mindennapjait mutatja be, minden rész egyben egy új történetet mutat be, miközben szépen lassan megismerhetjük a szereplõk múltját is. Megismerhetünk több mellékszereplõt is, (például Takishima kisöccsét) akik néhol jól megkutyulják a már így is bonyolult eseményeket.
A két opening és ending elég jóra sikerült, illik a történet hangulatához.Aláfestõzene kevés van benne,de ami elõfordul, az illik az adott jelenethez.
Vidámság, bolondság, szerelem...minden, ami egy könnyed, szórakoztató animéhez kell. Nekem nagy kedvencem, néhol szabályosan dõltem a röhögéstõl. Azért a vicces jelenetek mellet drámai pillanatok is elõfordulnak benne, ami szerintem egy cseppet sem baj. Tehát röviden csak annyit mondanék, hogy aki kedveli a vígjátékokat egy kis romantikával megfûszerezve, annak bátran ajánlom!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 8777 db Időpont:2008. 09. 21. Hozzászólások: 14 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás