Ma 2020. 09. 28-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Elemental Gelade
Címe: Elemental Gelade
Angol címe: Elementar Gerad
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 26
Megjelenés éve: 2005
Műfaj: Kaland
Fantasy
Shounen
Stúdió: XEBEC
Victor Entertainment
Képek: A google-n
Anime értékelése: 10 szavazat alapján: 8.8
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 6.43
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A történet kezdetén egy különleges világba csöppenünk, ahol egybõl találkozhatunk Couddal a Vörös hiúzok kalózbandájának egyik tagjával. Coud még elég kezdõ a szakmájában és sok ostobaságot követ el, ezért fõnöke mindig leszidja. Pontosan ezért mindig bizonyítani akar.

Coud egy séta alkalmával egy különleges kincsre bukkan a raktárban, ami természetesen az egyik rablásukból származik. Egy koporsóra amit kis hezitálás után kinyit. Egy lányt talál benne akit elõször egy babának hisz, de gyorsan rájön, hogy ez nagyon is élõ ember. Késõbb megtudja, hogy a lány (Ren) egy éden gyermek (Eden Raid). Sõt a legerõsebb az összes éden gyermek közül. Az éden gyermekei az emberekkel egyesülve különleges képességekkel ruházzák fel õket és örök életûek. Mivel Ren a legerõsebb az éden gyermekei közül mindenki meg akarja kaparintani õt. Ren utálja az embereket és ezt tudatja is a koporsóból kiszállva Couddal, de õ nem figyel rá mivel teljesen ámulatba ejti a lány. Eközben a kalózokat támadás éri. Coud felkapja Rent és megpróbálja biztonságba helyezni fõnöke utasítására. Coudot sarokba szorítják de hõsiesen védelmezni Rent. Ren úgy dönt, hogy segít Coudnak és megtörténik az egyesülés. Coud kezében egy hatalmas kardot tart amit egy zöld kõ díszít és egy lila szalag. Ren pedig, mint egy "szellem" ott áll a háta mögött. Coud ereje többszörösére nõ, Ren segítségével könnyen legyõzi a támadókat. A sorozat alatt egyre nõ az ereje és Rennel is egyre nagyobb összhangba kerül a történet végére egymásba szeretnek, ennek köszönhetõen különleges támadásokra is képes lesz.
Késõbb még megjelenik az Arc Aile 3 tagú csapata, akik arra hivatottak, hogy megvédjék az Éden gyermekeit (köztük is van egy).

Rennek egyetlen kívánsága van: eljutni az éden kertbe, ahol született a többi éden gyermekkel együtt. Coud teljesíteni akarja Ren kívánságát. Evvel elkezdõdik Coud és csapatának izgalmas kalandja, ahol sok barátra és ellenségre találnak.

Fõszereplõk és japán szinkronhagjaik :
Coud Van Giruet ("Cou") - Ishida Akira
Reverie Metherlence ("Ren") - Takahashi Mikako
Arc Aile 3 tagú csapata:
Cisqua - Mizuki Nana
Kullweet Envatilia ("Kuea") - Suzuki Naoko
Rowen - Ueda Yuji

Rendezõ: Shigeru Ueda, Daisuke Tsukushi
Zeneszerzõ: Yuki Kajiura

Eredeti mûvet Mayumi Azuma japán mangaka írta és rajzolta.

Az anime grafikája kiváló hozza a 2005-ös színvonalat az opening és az ending lebilincselõ. A zene megfelelõ hangulatot teremt az egyes helyzetekben. Aki szereti a kaland történeteket és a fantasyt kis shounennel megspékelve annak melegen ajánlom.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3587 db Időpont:2008. 08. 18. Hozzászólások: 12 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás