Ma 2020. 10. 30-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Night Head Genesis
Címe: Night Head Genesis
Angol címe: Night Head Genesis
Hivatalos weboldal: http://www.nighthead...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 24
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Szupererõ
Kaland
Sci-fi
Stúdió: Sony Pictures Entertainment
Képek: A google-n
Anime értékelése: 4 szavazat alapján: 9.25
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 7.8
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Az emberi agy 70% a kihasználatlan. Ebben, a 70%ban gyökereznek az emberiség csodás tettei. Ebben a 70%ban, melyet úgy is neveznek, Night Head.

A két testvér, Naoto és Naoya egészen kis koruktól különleges képességekkel rendelkeznek. Naoto haragjával képes pusztítani, Naoya pedig érintésével belelát az emberek lelkébe, és a tárgyak történetébe. Azt is tudta, mikor apjuk altatót rakott mindkettejük italába, de nem szólt semmit, csak megitta azt.

Anyjuk sír és könyörög értük, hogy had maradjanak a családdal, de az apa nem enged. Úgy döntött, az lesz a legjobb, ha szétválnak. A fiuknak menniük kell. Egy furgonba teszik a két gyereket, majd Naoto még egy pillanatra feleszmél, látja anyjukat, aki keservesen jajong, és a bocsánatukért esedezik.

Az elszállítás után egy kórházi szobaféleségben térnek magukhoz. Naoto kikel az ágyából, és tombolni kezd az ebédlõben, ami éppen orvosokkal van tele, ám mikor meglátja öccsét, kissé megenyhül. Naoya érzi bátyja kétségbeesését, mikor átöleli õt. Ezután lép be a terembe Mikuriya sensei, aki megpróbálja megértetni velük, hogy mostantól itt kell élniük ezen a helyen, és õ fog vigyázni rájuk, de Naoto nem enged abból, hogy haza akar menni, és dühében falhoz vágja a férfit, majd öccsével együtt távoznak. Egy havas erdõben futnak, de hirtelen megállni kényszerülnek, ugyanis a területet erõtér veszi körül. Ez számukra áthatolhatatlan, így a gyerekekben lassan tudatosul, hogy soha többé nem mehetnek haza, és ezen a helyen kell tovább élniük.

A történet ezután 15 évvel folyatódik Tokyo-ban. A helyszín egy könyvtár, iskolás lány ront be hirtelen és barátnõjét, Shouko-t szólítja. Azt mondja valahol baleset történt, és ha nem azt tette volna, amit elõzõleg mondott neki, akkor talán õt is szerencsétlenség érte volna. Ebbõl kiderül hát, hogy Shouko szintén természet feletti képességgel bír. Megmutatkozik elõtte a jövõ, és mások halálát, alternatív életlehetõségeit is képes meglátni. Megjósolja, hogy azon az éjjelen a pajzs eltûnik, és a két testvér kiszabadul rabságából.
Ezután egy szemvillanás alatt eltûnik.

A zene rendkívül megható.
Az opening szívbe markoló.
A grafika kidolgozott.
Ajánlom a kaland és sci-fi történetek kedvelõinek.Beküldte: Nushichan Megtekintve: 4602 db Időpont:2008. 08. 04. Hozzászólások: 3 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás