Ma 2020. 07. 12-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Hyper Future Vision GUNNM
Címe: Hyper Future Vision GUNNM
Angol címe: Battle Angel
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 2
Megjelenés éve: 1993
Műfaj: Akció
Dráma
Sci-fi
Stúdió: KSS
MADHOUSE
MOVIC
Képek: A google-n
Anime értékelése: 2 szavazat alapján: 9
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 10
Státusz: Ellenőrizve!


Az ismertető díjai

Új Ismertető verseny
2. forduló, 1. helyezett

Leírás

A távoli jövõben, a föld felszínén alig maradtak városok, ahol meg nem alakult ki település, az roncsteleppé változott. A városokat emberek és inteligens robotok népesítik be. Az egyik város (Scrap Iron City) fölött az égen, van egy hely Zalem, ahová mindenki szeretne eljutni, mert azt hiszik, hogy az a nekik való terület, ahol élniük kell, nem pedig a roncsokban. Zalem alatt van egy nyílás, amin keresztül szemét hullik a földre. Daisuke Ido, cyberfizikus a roncsok között hasznos alkatrészeket kutatva, rátalál egy épen megmaradt fejre, ami a mûszere jelzései szerint még mûködõképes. Elhatározza, hogy hazaviszi és felújítja egy új robottestbe helyezve. Miután a lány nem emlékszik a múltjára és arra sem, hogy ki õ, Ido elnevezi Gallynak.
Egyik éjjel Gally felébred és észreveszi, hogy a fizikus titokban, álruhába öltözve, kimerészkedik a városba.
Másnap észreveszi a lány, hogy a fizikus megsérült, de hiába kérdezi mi történt nem mondja meg. Yugo, a helybéli fiú, aki Idonak segít a rendszerek karbantartásában, Gallyval együtt elmennek kicsit csavarogni. Eközben megjelenik egy régi ismerõse Idonak, aki érdekes ajánlatot tesz.
De vajon ki volt valójában Gally? És mik azok a különös félhold jelek az emberek homlokán? Mit rejteget Gally elöl Ido? Sajna a kérdések csak egy részére ad választ a sorozat, mert a többit nem tudták megalkotni. Ha valaki tudni szeretné mik állnak az események mögött, annak a mangát tudom ajánlani, mint folytatás.

Nagyon tetszik, ahogyan a szereplõket a korukhoz méltóan dolgozták ki a rajzolók. Mind a hátteret és mind a karaktereket egyaránt jól ábrázolják, szinte nem is tudtam megmondani, melyik a legjobb, mert mindegyikre gondosan ügyeltek.^^ Ezenkívül a színeket is nagyon eltalálták, hol élénkebbek, hol pedig halványabbak, pont az eseményekhez vannak igazítva.

A zenéje nagyon fülbemászó számomra, fõleg az, ami a végén szólal meg.

Egy kicsit a Metropolis köszönt vissza, de ettõl függetlenül egy nagyon aranyos anime és tanulságos is^^ Aki szereti az akciókat és egy kicsit a drámát, annak ajánlom figyelmébe. Jó szórakozást^^Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2074 db Időpont:2008. 07. 10. Hozzászólások: 6 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás