Ma 2020. 07. 12-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Dark Shell - Ori no Naka no Namameki
Címe: Dark Shell - Ori no Naka no Namameki
Angol címe: Dark Shell: Lust in the Cage
Korhatár:

18 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 2
Megjelenés éve: 2003
Műfaj: Hentai
Akció
Háborús
Dráma
Stúdió: Blue eyes
Triple X
Képek: A google-n
Anime értékelése: 6 szavazat alapján: 6.83
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 5.33
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A II. Világháború végén, miután a nemzet megoszlott, a Japánra vereséget mérõ országok elvesztették hatalmukat a sziget felett. Ennek eredményeként sok független hatalom alakult, melyek egymás ellen harcolva megpróbálták átvenni a vezetést. E miatt a gyûlölködés miatt kitört a polgárháború. A civilek is áldozatul estek ennek a véget nem érõ háborúnak. A nõket, kiknek családját lemészárolták az ellenséges erõk emberei, gyakran meggyalázták õket.

Egy kisebb katonai csoport viszont túlélte a harcokat, és a kimentett nõkkel együtt keresik a fõ erõket, miközben ezeknek a szexuálisan töltött katonáknak a védelme alatt állnak. Elindulnak a nyomorúságos úton, melyen egy rejtélyes személy lesbõl támadva egyesével öli meg a katonákat és a nõket. Hogy ki is ez a személy és miért végzi ki az embereket? Ezt mesélik el a múltjával foglalkozó röpke kis pillanatképek.

Megismerhetjük még Fukushimát, a félénk fiatal katonát, és történetét, hogyan is változik át egy brutális vadállattá, miután barátnõjét, Kiyonét megerõszakolja a parancsnoka és megöli egy orvlövész. Ott van még Moe, akire nõvére (Tomoko) vigyáz, nehogy bántódása essen. És Yuka, egy érett özvegyasszony, aki a háború miatt vesztette el a kedvesét.

A grafikája nem rossz, a történet viszont engem sokkolt a háborús jelenetek és a megerõszakolt nõk miatt. Aki szereti az ilyesmit, vagy nincs hatással rá, az nézze csak meg.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 4911 db Időpont:2008. 05. 27. Hozzászólások: 2 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás