Ma 2020. 07. 09-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Unbalance
Címe: Unbalance
Angol címe: Sibling Secret - She`s the Twisted Siste
Hivatalos weboldal: http://www.seddnet.c...
Korhatár:

18 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 3
Megjelenés éve: 2002
Műfaj: Pszichológiai
Hentai
Stúdió: DISCOVERY
Képek: A google-n
Anime értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 7.8
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Szeretnék elõre szólni, hogy aki a könnyed és romantikusabb vonalat szereti, az most hagyja abba az olvasást.

Egy játék alapján készült, melyet a Cherry Soft jegyez.

A történetrõl:

A cím jelentése 'Testvér titok'.
A Hungry Bear egy olyan étterem, ahol testi étvágyakat elégítenek ki. A pincérnõ, Mika, éppen felfedte nõvére titkos életét. Jun, Misato võlegénye és pincér az étteremnél. A történet Mika ikertestvére, Misato halálával indul, bár ezt nem látjuk. Mika át akarja venni nõvére szerepét. Jun történetesen nagyon perverz ember. Átveszi az irányítást a testvérpár fölött. Kínozza Mikát és Misatót a múltban. Mika az elsõ epizódban Junt a bátyjának nevezte, ez elõször megzavart és azon gondolkodtam folytatni akarom-e. Gondolom kitaláljátok hogy hogy döntöttem. Végül azért kiderült, hogy mégse "Onii-chan", így aztán, aki az elsõ rész miatt aggódik, annak eloszlatom kételyeit.

A 3 rész idõben nem folytonos, így míg az elsõben már Misato meghalt, a következõben visszaemlékezik rá Jun.
Mika nem nagyon ellenkezik, sõt õ ajánlja fel magát, és néhol nem õszinte mosollyal, de szinte már követeli a megalázást és az erõszakot.

A helyszínek változatosak. Jun különleges 'sex-barlangja', az étterem, egy park, még a tömegközlekedés is belefér.

Maga az anime igen beteg, gondolok itt a különbözõ sado-mazo dolgokra, bár ezek egy bizonyos határig mennek csak el, aki épp csápok és démonok helyett valami SM-re vágyik, ajánlom ezt.

Az animáció szép, de ez nem igazán kárpótol a szegényes történetért. Nekem egy elég normális verziót sikerült szereznem, de az kifejezetten zavart, hogy bár a video maga cenzúrázatlan volt (de még mennyire hogy az), a hangban kisípoltak bizonyos dolgokat (nemi szerveket). Ez elég abszurdnak tûnik, hiszen még ilyennel nem találkoztam ezelõtt.

Összegzésül: Átlagosnak mondható a maga kategóriájában, de azért megérdemli azt a másfél órát.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3471 db Időpont:2008. 05. 13. Hozzászólások: 5 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás