Ma 2020. 07. 02-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
One Piece: Django
Címe: One Piece: Django
Angol címe: One Piece: Django
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV Special
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2001
Műfaj: Vígjáték
Õrültség
Kaland
Stúdió: Toei Animation
Képek: A google-n
Anime értékelése: 6 szavazat alapján: 9.67
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 7.83
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Történet: Ez nem igaz már megint hol kötöttek ki a kedvenc kalózaink!!!
Egy Mirror Ball nevû szigeten ahol most rendezik meg a tánckarnevált. Erre a karneválra nagyon sok érdeklõdõ eljött köztük van Jango is. Akirõl azt kell tudni, hogy a hipnotizõr és nagyon jól tud táncolni azaz inkább Michael Jacksont utánozni.
Na szóval mikor a tetõ fokára hágott a hangulat a Pirates Barban és Jango is elkezdte a szokásos M. Jacksonos táncát amikor be lépnek a tengerészgyalogság emberei.
Így elkezdõdött Jango üldözése akire nem kicsi vérdíjat tûztek ki.

Miközben Jangot üldözik a tengerészgyalogság emberei szembe találkoznak egy másik hírhedt kalózzal Luffyval. Elkezdõdik az õrült hajsza, de miközben menekülnek zsák utcába keverednek és nincs más választásuk mint, hogy leugorjanak a hegyrõl egyenesen egy bazi diszkó gömbre. Ami el kezd ingaszerûen járni ezt Jango ki is használta és hipnotizálta az egész szigetet. Így kezdõdik el az évszázad legnagyobb patyja.

A vége: izom láz a sok tánctól, igaz van aki bírja még!!!

Vélemény: Sajnos ez a One Piece rész nagyon rövidre sikeredett éppen csak hat perces, de ennek ellenére iszonyú jó és fergeteges jeleneteket mutat be. Aki szereti a szalmakalapos kalóz és kis csapata történetét az ne hagyja ki. Sajnos ebbe a részbe még nincs benne ChopperBeküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3121 db Időpont:2008. 04. 28. Hozzászólások: 3 db

Fordítják

AnimGO
AnimGOValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás