Ma 2020. 07. 05-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Card Captor Sakura Movie
Címe: Card Captor Sakura Movie
Angol címe: Card Captor Sakura: The Movie
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2002
Műfaj: Akció
Magical Girl
Vígjáték
Kaland
Szerelem
Stúdió: Bandai Visual
MADHOUSE
Képek: A google-n
Anime értékelése: 6 szavazat alapján: 10
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 7.71
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Egy kis háttér: A Card Capter Sakura anime nemes múltra tekint vissza. Az eredeti manga (melyet a csak nõkbõl álló CLAMP csapat álmodott és teremtett meg) alapján készült 70 epizódos TV sorozat második évada 1999-ben elnyerte az Anime Grand Prix díjat. Továbbá két moziban is vetített Movie kapcsolódik még a történetéhez.

Rögtön In Medias Res kerül bajba Sakura, ugyanis a Nyíl nevezetû lap szörnye támadja meg õt. Kis segítséggel sikerül csak elfognia a mágikus lényt. (Segítõje Li Shaoran kun, egy srác az osztályából, aki Hong Kong-i, és késõbb is hasznosnak bizonyul majd a jelenléte.) Éjjel a misztikus könyv furcsán világítani kezd, majd ezt követõen Sakura álmot lát, mselyben szalagok rántják le a víz alá.

Másnap iskola után, egy szerencsés, de nem egészen véletlen folytán megnyeri az 5 napos és 4 éjszakás Hong Kong-i utazást. Sakura a bátyjával, Toya-val utazik, aki folyton ugratja õt, és annak osztálytársával, Yukito sannal, akibe a lány fülig szerelmes kiskora óta. Na és persze vele utazik legjobb barátnõje, Tomoyo chan. Õ oda van Sakuráért, bármit tegyen, és természetesen a Cardcaptor feladatáról is tud. A hotelben, ahol vannak, Sakura újabb álmot lát, és egy titokzatos alak jelenik meg elõtte, és kezdi úgy érezni, hogy figyelik. Sakura Clow kártyák jelenlétére kezd gyanakodni Hong Kong-ban, ám Kerberos úgy véli, más okozza a lány nyugtalanságát, de egy dologban biztos, hogy az a jelenlét gonosz, és valahogy tenniük kell ellene. Ezután kezdõdik egy újabb titokzatos kaland Sakura számára, és úgy tûnik, le kell mondania a békés vakáció gondolatáról, és minden erejével harcolnia kell barátaiért.

A Movie hossza 88 perc. Korhatárra való tekintet nélkül tudom ajánlani mindenkinek. Kb az 1/3 -ától kezd bonyolódni a cselekmény, addig inkább a kawaii shoujou hatás érezhetõ jobban. A jelenetek humoros elemekkel vannak fûszerezve,(engem a Sailor Moon-ra emlékeztetett), megy hozzá az ending, ami nagyon kellemes. A végkicsengés pozitív.Beküldte: Nushichan Megtekintve: 2677 db Időpont:2008. 04. 15. Hozzászólások: 6 db

Fordítják

AnimGO
AnimGOValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás