Ma 2020. 10. 26-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Pokémon
Címe: Pokémon
Angol címe: Pocket Monsters
Magyar címe: Pokémon
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 276
Megjelenés éve: 1997-2002
Műfaj: Családi
Játék
Kaland
Vígjáték
Stúdió: OLM
Képek: A google-n
Anime értékelése: 9 szavazat alapján: 9.67
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 8.29
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Pokémon? Na igen, mondhatnám úgyis, hogy hazánk egyik legismertebb animeje volt 5-6 éve.

A történet Ash Ketchumról szól, egy 10 éves fiúról, aki kora révén már elindulhat a Pokemon mesterek útján. Oak professzorhoz kell elõször elmennie Ash-nek, és ott választani egy Pokemont, amit ingyen megkap, és elsõ Pokemonja lesz. Ez a Pokemon nem más lesz, mint egy Pikachu, egy elektromos kis rágcsáló szerû lény . Elõször nem jönnek ki Ash-el, de végül jó barátok lesznek.

A Pokemonokat Pokélabdákban õrzik, ott tudnak feltöltõdni a harcok után. De Ash Pikachuja fél a Pokélabdától, így Ash kénytelen minden percben vele tölteni az idejét. A Pokemonok barátok, és egyben a harcok eszközei egyaránt. Ebben a sorozatban összesen 150+ 2 Pokemon található.

Nem sokkal a történet kezdete után Ash két barátra lel- Brockra, aki elsõsorban szikla típusú Pokemonokat használ, fut a lányok után, és Pokémon mester, és edzõterem tanító, valamint a víz beállítottságú Mistyvel, aki egy négyes testvérség legfiatalabb tagja, és szintén edzõ.

Ash riválisra is akad unokatestvére, Gary személyébwn. Garynak már nagyon sok Pokemonja van. Ash újabb Pokemonjai aztán Charmander, és Squirtle lesznek, és persze Ash szerezni fog még ennél is többet, például Bitterflyet, vagy Bullbassaurt.

Ash célja, hogy Pokémon mester lehessen, megszerezze az összes Pokémont, és mindenki tisztelje Pokémon mesteri képességeit, valamint legyõzze Garyt.

Erõsen negatív karaktereink a bohókás három Rakéta-csapat tag, Jessie, egy szexi lány, James, a gyerekeszû férfi, és Meowth, az egyetlen Pokémon, aki beszélni tud, és még a fajtájából is csak õ az egyetlen. Mind a hárman Pokémonokat rabolnak, csak kissé gyengeelméjûek, de nagyon szerethetõ karakterek. A Rakéta Csapatnak pedig van egy háttérben "mûködõ" vezetõje, Giovanni is.

Emellett találhatunk még két szereplõt is az animeben, akik gyakran felétûnnek. Ilyenek például a Joy nõvérek, akik azért vannak többes számban, mert a famíliájuk olyan nagy, hogy körülbelül 50 lehet a minimális számuk, ráaduásul ugyanúgy néznek ki, lehetnek akár ikrek, unokatestvérek, testvérek. Van még egy ilyen karakter, méghozzá Jenny rendõrtiszt.

A Pokémonok mind aranyosak, a karakterek pedig szeretnivalóak.
A grafika az anime korához képest szép, ráadásul az animeben siratós, és nevettetõs részek is vannak egyaránt. Az animenek több folytatása is van. Hazánkban, mint már mondtam, bnagyon ismert, mindenféle Pokemonos cuccokat lehetett, és lehet kapni, sokáig adták a TV-ben is, néha még most is adják. Az animenek a számos folytatása mellett van 9 mozifilmje is, ezek közül 3-at Magyarországon is kiadtak.
Aki teheti, nézze meg.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3634 db Időpont:2008. 03. 30. Hozzászólások: 9 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás