Ma 2020. 07. 09-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Rockman.EXE
Címe: Rockman.EXE
Angol címe: Megaman NT Warrior
Magyar címe: Megaman NT Warrior
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 56
Megjelenés éve: 2002-2003
Műfaj: Játék
Kaland
Szupererõ
Stúdió: NAS
Shogakukan Productions
TV Tokyo
XEBEC
Képek: A google-n
Anime értékelése: 6 szavazat alapján: 8.83
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 7.2
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Képzelj el egy életet, melyben minden az internettõl függ. Képzeld el, hogy egy programozott emberke egy furcsa szerkezetbõl beszélne hozzád. Az anime szereplõinek már nem kell ezt elképzelniük, õk ugyanis ebben a korban élnek. A furcsa jövõ, ahol bárki bármikor összekapcsolódhat az úgynevezett PET (personális terminál) segítségével, és minden ilyen kis szerkezetben van egy úgynevezett Netnavi, akit elektromos szerkezetek, utcai lámpák és oszlopok konnektor-féle dugóin keresztül és a PET segítségével az internethez csatlakoztathatsz.

Lan Hikari a fõhõse történetünknek, egy 11 éves srác, akinek szintén van egy ilyen Netnavije, ámbár csak gyakorlószintû és gyenge. Nagyon szeretne már egy újat, de apja, az éppen külföldön dolgozó híres informatikus és programozó addig nem enged neki egy új Netnavit, amíg be nem töltötte a 12 életévet. Lan nagyon szeret úgynevezett "netharcokat" vívni, a Netnaviket ugyanis általában erre használják. A Netharcokhoz kellenek még ún. Battlechip-ek is, amelyek a PET-be rakva erõvel ruházzák fel a Netnavit. Ám Lan osztálytársa, Dex ellen állandóan kikap, így rossz benyomást kelt Maylu elõtt, aki már régóta tetszik neki, és Dexnek is.

Lan már sorozatban 12. vereségét kapja, a Netnavijét teljesen szétverik. Aznap este elindítja a feljavítást, ám reggelre a PET-jében egy teljesen új, modern, erõs Netnavi lesz, amit apja programozott, és küldte a PET-jébe egy e-mailben (itt már e-mail küldésére és fogadására a PET-et használják). Ennek a netnavinak neve Megaman. Lan így már le tudja gyõzni Dex-et. Ám korántsem ilyen könnyû az élet, ugyanis az úgynevezett 3. Világ nevû cég alkalmazottjai Netnavijeikkel az interneten át különbözõ katasztrófákat okoznak. Miután ezeket Lannek és barátainak, Maylunak, Dexnek (kibékülnek a csata után), és egy új lánynak, Yainak sikerül megakadályozniuk, elérkezik a N1 Grandprix, a Netharc verseny ideje, ahova mind Lanék, mind a 3. Világ, és még sokan mások is beneveznek. Lannek és barátainak tehát feladatuk, hogy megakadályozzák a 3. Világot, hogy a világra törjenek. LAn megismerkedik egy játékgyártó cég tulajdonosának(aki nem más, mint Lan apjának nagy riválisa) fiával, Shauddal is, akinek a Netnavije nem más, mint Protoman, aki méltó ellenfele lehet Megamannak.
Emellett van még egy kisebb csoport, melynek 3 tagjának feladata az, hogy az olyan bûnözõket, mint a 3. Világ tagjai, Netnavijeik segítségével letartóztassák.

Meg kell említenem, az anime eredetileg a Rockman.EXE nevû TV-és Nintendó játékból készült. A zene olyan "internet és számítógép stílusú". Magyarországon sajnos az amerikai változatot láthatjuk. A magyar hangok jóra sikeredtek, sõt, néhány szereplõhöz nagyon is illik a magyar hangja. Az animét annak ajánlom, aki szereti az internetet, és az enyhébb harcokat, a kezdõ animeseknek pedig szinte kötelezõ. Vérre senki sem számíthat, ezért is mondtam, hogy "enyhébb harcokat".Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2041 db Időpont:2008. 03. 30. Hozzászólások: 4 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás