Ma 2020. 07. 05-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Arc the Lad
Címe: Arc the Lad
Angol címe: Arc the Lad
Magyar címe: Arc, a kölyök
Hivatalos weboldal: http://www.sonymusic...
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 26
Megjelenés éve: 1999
Műfaj: Akció
Fantasy
Horror
Stúdió: Bee Train
SPE Visual Works
Képek: A google-n
Anime értékelése: 11 szavazat alapján: 8.82
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 7.71
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A történet nagyrészt egy fiúról szól, akit Elk-nek hívnak. Tipikus hõsszellem, aki mindenáron teljesíti feladatát, még ha bele is hal. Ám ez teszi olyanná amilyen, kedvessé és kitartóvá. De e nemes tulajdonság nem mindig hasznos az emberre nézve. Ugyanis így hihetetlenül felelõtlenné válhat, s veszélybe sodorhat másokat. Mindig belebotlik a bonyodalmak közepébe, ha nem is keresi. Elk egy bizonyos szövetség legfiatalabb tagja, melynek neve: Hunter. Ez a szövetség jótékony varázslókból és vadászokból áll.

A történet indító kulcsa Arc elpusztítása. Mikor Elk még gyerek volt, Arc letarolta szülõfaluját. S fõhõsünk arra szenteli fiatal életét, hogy bosszút álljon a bitorlón. Benne lakozik a tûz szelleme, melynek segítségével tûzvarázslatot képes használni. Ennek segítségével akarja levadászni Arc-ot.

Nos, igen, itt jön szóba Arc. A címben az õ neve szerepel, de mégsem õ a fõszereplõ. Bizonytalanság övezi, hogy vajon jó, ragyogó, páncélos nemes lovag-e, vagy épp az ellenkezõje, egy gonosz, mindenre elszánt terrorista. Arc egy csapat ember és a Silver Noah kapitánya. Lieza is a történet egy fontos szereplõje.

Egy lány, aki egy szörnyszelidítéssel foglalkozó szövetségbe született, és megérteti magát a szörnyekkel. Sõt, saját szörnye és egyben védelmezõje is van, Pandit. Élete folyamán nagyrészt elzárva élt a külvilágtól. Nagyapja, Josegh nevelte, aki tisztába van unokája képességével és azzal, hogy milyen következményei lennének, ha a külvilág tudtára jutna. Ezáltal saját félelmét táplálta a lányba. Azt tanította neki, hogy az emberek, amitõl félnek, vagy nem értik, azt megölik.

További szereplõk még Shu és Clive Galuano. Shu, a vadászok szövetségének tagja, mint Elk. Véletlenül találkoznak össze, s kitanítja a fiút. Úgy tekint rá, mint a kistestvérére. S Elk pedig támaszkodhat valakire. Clive egy gonosz bishouen. Õ a polgármester asszisztense. Feladata, hogy elvégezze a piszkos munkát. Ám eközben valaki mással szövetséges.

A történet részemrõl izgalmas. S a kérdés: vajon kiderül, hogy Arc a jó vagy a sötét oldalra sorolható-e? Õ a felelõs Elk szülõfalujának elpusztításáért és szülei meggyilkolásáért? Ez mind kiderül, ha megnézed a sorozatot.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2555 db Időpont:2008. 03. 18. Hozzászólások: 3 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás