AnimGO logo
  
  
Ma 2020. 12. 05-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Ai Tenshi Densetsu Wedding Peach
Címe: Ai Tenshi Densetsu Wedding Peach
Angol címe: Legend of the Angel of Love: WP
Hivatalos weboldal: http://www.advfilms....
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 51
Megjelenés éve: 1995
Műfaj: Szerelem
Magical Girl
Stúdió: KSS
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 7 szavazat alapján: 9
Ismertető értékelése: 9 szavazat alapján: 9.56
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Az örökös sztereotípia: minden lány férjhez akar menni! A 16 éves Hanasaki Momoko-ra ez viszont tényleg igaz, és a dolog felõl szikrányi kétségünk sem lehet, ugyanis megismerkedésünk pillanatában éppen fiktív mennyegzõjén parádézik édesanyja egykori esküvõi ruhájában.

Bár a nagy nap még távol - lévén, hogy ahhoz elõbb össze kellene szednie egy fiút, aki oltár elé cipeli - ez a nap mégis felejthetetlen és különleges marad a lány számára. A sietõs átöltözés és iskolába rohanás közben ujján marad édesanyja gyûrûje, ami remek eszköznek tûnik a gonosz erõk figyelmének felkeltésére, így a szokásosnak induló iskolai nap végül üldöztetésbe és a gonosszal való csatározásba torkollik; ugyanis kiderül, hogy Momoko nem más, mint a Szerelem Angyala, Wedding Peach, akinek az a feladata, hogy megtalálja és megvédje a "Szent Négyest", melynek darabjait (köztük a Momoko ujján található gyûrût) Pluie is próbálja megszerezni a gonosz erõk számára. A Gonosz célja igen egyszerû: megsemmisíteni a világ minden szeretetét, hogy a káosz és gyûlölet az õ birodalmukat táplálja. Ennek eléréséhez van szükségük a "Szent Négyesre", de amíg ezek nincsenek, beérnék olyan csekélységekkel is, mint szerelmespárok, házastársak, egymást szeretõ emberek megölése.

Hõsünk nem marad sokáig egyedül a nagy feladattal; kiderül, hogy két hûséges barátnõje, Tamina Yuri és Tamano Hinagiku szintén Szerelem Angyalok: Angel Lily (Yuri) és Angel Daisy (Hinagiku), majd a sorozat második felében csatlakozik hozzájuk egy negyedik angyal is, Scarlet O'Hara (Angel Salvia) személyében. Ezen kívül Momoko magától Aphrodite istennõtõl kap utasításokat és útmutatást, van egy jóképû segítõje, Limone, aki a szorult helyzetekben mindig felbukkan és a segítségükre siet, valamint a kis sárga gömböc, Jama-P, aki eredetileg Pluie szolgálatában állt, míg Peach meg nem tisztította õt.

Valós életükben a három lány elválaszthatatlan barátnõ, egy iskolába járnak, és egyként rajonganak az iskola focicsapatának üdvöskéjéért, Yanagiba Kazuya-ért. Az iskolai újságnak dolgoznak, így minden lehetõséget próbálnak ennek címén megragadni, hogy közel kerülhessenek imádottukhoz, de az idegesítõ Fuuma Yousuke, a csapat kapusa mindig leszereli õket valamivel, kezdetben Momoko idegesítésére, majd az iránta táplált érzelmei által vezérelve.
Az érzés hiába kölcsönös, a szerelemnek hatalmas akadálya van: a Wedding Peach és társai által vívott csatában Yousuke (alias Viento) a másik oldalt képviseli...

A anime magán hordozza az összes Magic-girl vonást, hatalmas szemek, képtelen színû hajak, nagyon díszes, fodros, miniszoknyás ruhák, ritkán módosuló átváltozások, a támadások a szokásos, "nem öljük meg csak jóvá tesszük" szellemben zajlanak; de nem is azoknak készült, akik a világ nagy kérdéseit fejtegetõ, elgondolkodtató animék rajongói. A szereplõk szerethetõk, viccesek, aranyosak, a történet egyszerû, követhetõ, sok romantikával, a zene kellemes és fülbemászó: kikapcsolódásnak tökéletes.

Az animéhez tartozik egy OVA Wedding Peach DX címen.



Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3423 db Időpont:2008. 03. 17. Hozzászólások: 6 db



Valid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás