Ma 2020. 07. 16-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Yotsunoha
Címe: Yotsunoha
Angol címe: Yotsunoha
Hivatalos weboldal: http://www.yotsunoha...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 2
Megjelenés éve: 2008
Műfaj: Ecchi
Iskolai élet
Szerelem
Vígjáték
Stúdió: Hal Film Maker
Képek: A google-n
Anime értékelése: 5 szavazat alapján: 9.6
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 9.33
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Elõször is szeretném elmondani, hogy egy Date sim alapján készült ez a kellemes kis OVA. A játék neve szintén Yotsunoha. Néhány helyen H-game-ként szerepel, de mivel nem játszottam vele, így nem tudom, hogy mennyire mennek bele 'olyan' helyzetekbe. DE itt ettõl nem kell tartani.


A történetrõl:

Nono Nekomiya, Makoto Yuki, Iori Yuzuki és Matsuri Amachi ugyanabba az iskolába járt. Gyerekkori barátokként a könnyûzenei klubban töltötték idejüket. Azonban eljött az a sorsdöntõ nap, mikor az iskolájukat bezárták a diákokat pedig másik iskolákban helyezték el. Mielõtt távoztak, elástak egy idõkapszulát egy fa alatt az iskolában és megígérték, hogy 3 év múlva találkozni fognak ismét.

A megígért nap, hamar elérkezett, 3 évig nem volt kapcsolatuk egymással. Mikor a kapszuláért indulnak, azt találják, hogy kiásták és egy öreg tanár birtokába került. A tanár által hátrahagyott nyomokat követve elkezdenek emlékezni az iskolában eltöltött idõre, az érzelmek feltörnek és bepillantást nyerünk a 4 barát életébe.A japán szinkronról is ejtenék pár szót, hiszen nagyon érdekesek a szereposztások.

Bocsássátok meg nekem, de a lányok hangjára térek ki részletesen, hiszen róluk szól az OVA.

Nekomiya Nono japán hangja Sakakibara Yui, aki nem csak az OP-et énekli, de a H2O ~FOOTPRINTS IN THE SAND~ címû animeben Yakumo Hamaji és a Otome wa Boku ni Koishiteru-ban pedig Kajiura Hisako hangját is kölcsönzi.

Amachi Matsuri szinkronja Goto Mai, az õ hangján szólalt meg Kohinata Sumomo a Happiness-ben és Hayama Mizuki az ef - a tale of memories-ben.

Yuki Arisa az egyik kedvenc seiyuu-m hangját kapta, mégpedig Yahagi Sayuri-ét. Aki nem ismerné, annak elárulom, hogy õ Segawa Izumi a Hayate no Gotoku-ban, Maaka Karin a Karin-ban és Nanako Maaya a "nudista úszóklubból" (Kenko Zenra Kei Suiei Bu Umisho)

Yuzuki Iori hangja is igen ismert, és számomra szintén kedves, hiszen õ Konoe Nanami (Lamune), Fuyo Kaede (SHUFFLE!), Asahina Mikuru (Suzumiya Haruhi no Yuutsu) és Kuonji Miyu (Kimi ga Aruji de Shituji ga Ore de) .

Ru-t Iguchi Yuka szólaltatja meg, nos hozzá nem tudok ismert animeket írni igazán, de Fujiwara Naeka-nak is õ fogja adni a hangot a hamarosan induló Kamen no Maid Guy címû õrült animeben.


A zene egyszerûen csodálatos.
Az opening címe "Koisuru Kioku " amit Yui Sakakibara énekel. A nevéhez köthetõ a H2O ~Footprints in the Sand~ és a Prism Ark opening. Endingeket is hallhatunk tõle: Happiness!, Kanokon és Otome wa Boku ni Koishiteru.

Az ending címe "Negai", melyet Chata énekelt fel. Õt inkább az endingek terén ismerhetjük, hiszen a Clannad és Kodomo no Jikan végén is a hangjával búcsúznak tõlünk.

A hangok és zenék hosszúra sikeredtek, de szerintem érdemes volt kitérni ezekre, mert észrevehetjük, hogy a szerplõk hangjait egytõl-egyig a hasonló kategóriájú animekból vették. /Vígjáték, szerelem, ecchi és hárem./Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3474 db Időpont:2008. 03. 12. Hozzászólások: 4 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás