Ma 2020. 06. 01-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Shugo Chara!
Címe: Shugo Chara!
Angol címe: Shugo Chara!
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 51
Megjelenés éve: 2007
Műfaj: Shoujo
Szerelem
Vígjáték
Iskolai élet
Stúdió: TV Tokyo
TV Aichi
Satelight
TV Osaka
Képek: A google-n
Anime értékelése: 47 szavazat alapján: 9.83
Ismertető értékelése: 34 szavazat alapján: 9.26
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ki ne vágyna arra, hogy más legyen mint most? Sok fiatal küszködik azzal, hogy nem olyannak ismerték meg, mint amilyen valójában a személyisége. Egy véletlen folytán, vagy maga okozta cselekmény miatt, de nem valósághû kép alakult ki róla másokban. Lehet jobb, rosszabb, kedvesebb, aranyosabb, mogorvább... vagy akármi más, csak nem olyan mint most. A mi fõhõsünk is hasonló helyzetben van, az õ neve, Hinamori Amu.

Amu új iskolába iratkozott be, ahol téves személyiséget állítottak elõ neki, ami nem is hasonlít rá. Az iskola közkedvelt lányának tartják, mikor valójában ugyanolyan, mint a többiek, csak az öltözete egy kicsit más.Egy este a szobájában imádkozik az õrangyalokhoz, hogy adjanak neki bátorságot, hogy megváltoztathassa a róla kialakult képet. Meg is kapja, 3 tojás formájában, bár nem igazán érti az egészet, de azt tudja, hogy a tojásokra vigyáznia kell, így a suliba is magával viszi õket.

Az iskolához érve, az Õrzõk épp beszédet tartanak az iskola elõtt. (Az Õrzõk az iskola egy tanácsa. A késõbbiekben több dolog is kiderül róluk, de ezeket nem mondom el. ) Amunak megtetszik az egyik fiú, de nem mutatja ki, mert nem illene a személyiségéhez. Majd miután a fiú közeledni próbál, õ elutasítja. (bár ezt késõbb meg is bánja)

Késõbb az Õrzõk beszédet tartanak, az egész iskola ott van, ekkor kell ki az elsõ tojás, Amu egyik
jövõbeli személyisége. Rögtön át is változtatja Amut, aki így az egész elõadás közepén hangosan kifejezi a fiúnak, hogy tetszik neki,de a hercege megmondja neki, hogy mást szeret. Hamar ráébred mit is tett, és elszalad. Ekkor veszi észre, a Charát, aki ki kell a tojásból, az õ neve Ran.
Késõbb egy macska füles fiú jelenik meg, aki a tojásait akarja. De mért is kellenek neki? Ez a sorozatból kiderül majd.

A rajzolása nagyon szép, illik az anime hangulatához. A zene is tökéletesen illik az animéhez, aranyos kedves. A zenéjét, Buono! és Nana Mizuki-ék éneklik.
Az anime a manga alapján készült.
A méltán híres Rozen Maident és a Zombie-Loant is ez a stúdió készítette.
Összességében, mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az animét.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 7720 db Időpont:2008. 02. 23. Hozzászólások: 22 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás