Ma 2020. 07. 09-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
H2O - Footprints in the Sand
Címe: H2O - Footprints in the Sand
Angol címe: H2O: Footprints in the Sand
Magyar címe: H2O - Lábnyomok a Homokban
Hivatalos weboldal: http://anime.webnt.j...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 12
Megjelenés éve: 2008
Műfaj: Iskolai élet
Dráma
Ecchi
Stúdió: ZEXCS
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n
Anime értékelése: 5 szavazat alapján: 10
Ismertető értékelése: 8 szavazat alapján: 7.88
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Hirose Takuma-ról, a vak középiskolás fiúról szól a történet. Vakságának oka nem ismeretes, mivel az orvosok szerint látnia kellene. Édesanyja hirtelen halála mély sebet okozott neki, amitõl magányos és visszahúzódó lett. Édesapjával elhagyják a várost és vidékre költöznek, ahol Takuma új középiskolába fog járni.

Az elsõ nap eltéved az erdõben iskolába menet és egy vadkan is üldözõbe veszi, de szerencsére megjelenik neki egy lány, aki Otoha-chan néven mutatkozik be és azt állítja, hgy õ az idõ hangjainak szelleme és az Ígéret Gyermeke-nek szólítja a fiút.

Miután végre megérkezik az iskolába újabb lányokkal ismerkedik meg, különösen megkedvel 3 lányt. A határozott és önfejû Hayami Kohinata-t, a kedves és segítõkész Hinata Kagura-t,aki a Diáktanács elnöke és a vidám s rejtélyes Otoha-t.

Otoha-chan ismét ellátogat a fiúhoz este és egy különös álomban (vagy talán nem is álom) visszatér a látása.

Kohonita-chan az osztály utálatának legfõbb tárgya. Kinevetik, megalázzák, sõt meg is verik. Senki se áll ki érte, de ezt már megszokta. Egy függõhídon túl lakik villamos-kocsikból épített "házában". Senki se merészkedik túl a hídon, mivel a szóbeszéd szerint egy gonosz szörny él a túloldalon, aki rettegésben tartjaa falut.

Takuma azonban kíváncsi arra a bizonyos szörnyre, így átkel. Igen kínos helyzetben találja Kohonita-t egy vízesés alatt aminek meg is lesz a jutalma ( vajon mi ). Végül kezdenek összebarátkozni

Másnap az iskolában ismét megalázzák szegény Kohonita-t, de a fiú kiáll mellette a lány elutasítása ellenére is. Végre barátokra lel a lány? Takuma meg tudja változtatni a dolgokat? Ezekre a kérdésekre választ kaptok, ha megnézitek ezt a remekmûvet.

A múlt sok titkot rejt, melyek szép lassan napvilágra kerülnek a részekben. Vannak igen meglepõ fordulatok, amiket nem lõnék le, de én is nagyokat néztem. Az elmaradhatatlan ecchi elemek sem hiányoznak, gondolok itt a termálforrásban lévõ mellfogdosásra és a sokat sejtetõ ruhákra.

Takuma és a lányok kölcsönös hatással vannak egymásra és a fiú egészségi állapota is fokozatosan javulni kezd.

Véleményem szerint ez egy csodálatos anime. Az opening és az endig gyönyörû. A karakterek aranyosak, sok-sok kedves lány vesz körül minket. Az idei év egyik elsõ anime-je, így a grafikára nem lehet panaszunk. Most tart a harmadik résznél és nagyon ígéretesnek tûnik. Én ajánlom mindenkinek aki szereti az Air-típusú animeket.

A ZEXCS stúdió jegyzi többek között a D.C.: Da Capo és a Sister Princess címû animeket is. Akiknek tetszett valamelyik is, azok ezt se hagyhatják ki.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 4008 db Időpont:2008. 01. 16. Hozzászólások: 10 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás