Ma 2020. 07. 05-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
D.C.: Da Capo
Címe: D.C.: Da Capo
Angol címe: Da Capo
Magyar címe: Da Capo
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 26
Megjelenés éve: 2003
Műfaj: Dráma
Mágia
Szerelem
Stúdió: ZEXCS
CIRCUS
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n
Anime értékelése: 6 szavazat alapján: 7.67
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 7.17
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A történet két fontos szereplõje: Junichi Asakura illetve kishúga Nemu. Az egész ott kezdõdik, hogy reggel beérve az iskolába találkoznak unokatestvérükkel Sakurával, aki hat évvel ezelõtt szüleivel elköltözött Amerikába. Nagyon meglepõdnek, fõként Junichi.

A helyszín egy Hatsune Jima nevû sziget, ahol rengeteg cseresznyefa van, amellyel szinte folyton virágoznak. Vannak emberek akiknek van különbözõ képességük.(pl.: Onii-san édességet tud varázsolni, és látja mások álmait is)
Sakura állandóan szerelmével üldözi Junichit, aki viszont nem szerelmes unokatestvérébe. Sakurának hála Junichi mindig kellemetlen helyzetbe kerül Nemu elõtt. Ilyenkor Nemu általában hozzávág valamit, vagy csak kidobja a házból Junichi. Junichi és Nemu nem vérszerinti testvérek, mégis ugyanúgy szeretik egymást mintha azok lennének. Habár mikor Junichi egy lánnyal van együtt akkor Nemu nagyon féltékeny tud lenni.

A sorozatban több szereplõ is megjelenik mindegyik más személyiség.
Pl: Nemu legjobb barátnõje, akirõl kiderül, hogy robot, vagy ott van példáulKotori, aki szorgalmas, szép, kedves lány, mellesleg gyönyörû hangja van, és hallja mások gondolatát.
Ne feledkezzünk meg Makoról és Moerõl. Õk testvérek, imádnak fõzni. Moe gyönyörû idomokkal rendelkezik, csak hát mindig elalszik, és kicsit lassan beszél, de nagyon kedves lány. Junichinek álltalában elkezd vérezni az orra, mikor testi közelbe kerül egy lánnyal.Késõbb megjelenik majd, egy macska fülõ kissé szégyenlõs lány, akit majd Junichi felvesz cselédnek.

Sakura nem véletlenül tért vissza a szigetre. Célja az, hogy emlékeztesse Junichit az ígéretére. De vajon miért nem sikerül?

A gyönyörû grafika és csodás zene remek párost alkotnak.Nekem nagyon tetszett ez az anime, akinek tetszik annak csak ajánlani tudom! Ha szereted a romantikus, vicces animéket akkor ezt ne hagyd ki!!!!

Ha netán megtetszett ez az anime akkor ajálani tudom csak a 2.szériát!

A Da Capo sikerén felbuzdulva 2 évvel az elsõ széria elkészítése után, elkészítették a 2. szériát is. A második szériát a CIRCUS, Ganges, és a Feel stúdió közre mûködésével jöt létre. A grafika és a zene ugyanúgy -mint az eslõ szériánál- kimagasló.

Amint mondtam már nagyon aranyos kis animérõl van szó. Egy animébe sûrítva a dráma, a szerelem, és a mágia. Mindkét szériát bátran ajánlom, higgyétek el nem bánjátok meg ha megnézitek.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 4021 db Időpont:2007. 12. 10. Hozzászólások: 11 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás