Ma 2020. 07. 07-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Rizelmine
Címe: Rizelmine
Angol címe: Rizelmine
Magyar címe: Rizelmine
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 24
Megjelenés éve: 2002
Műfaj: Shounen
Vígjáték
Szerelem
Stúdió: MADHOUSE
IMAGIN
Képek: A google-n
Anime értékelése: 6 szavazat alapján: 9
Ismertető értékelése: 8 szavazat alapján: 5.75
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Dögös csajokról álmodozni. Sok 15 éves srác van ezzel így. Hõsünk, Tomonori Iwaki azonban lelkileg pofára esik, mikor kiderül, hogy kedvenc tanárnõje férjhez megy. Hazafelé tart a suliból teljes letargiában, hogy bezárkózva, szobája magányában kitalálja miért történt ez így. Ám nagy meglepetés várja. Rögtön ahogy belép az ajtón. Felesége, Rizel fogadja.

Itt megállok egy kicsit, nem õrült meg a kiscsávó, hogy elvegyen egy 12 éves lányt.
A helyzet az, hogy Rizel valamiért nagyon odavan Iwaki-kunért. 3 apja van, akik tudósok. Rizel egy kormánykísérlet eredménye.
Papa A, Papa B és Papa C pedig mindent megtesznek, hogy az õ drága Rizelük boldog legyen, ugyanis õ nem mindennapi lány. Különleges képességei vannak. Kérésére apukái elintézik, hogy papíron össze legyen adva Iwakival, és õ ettõl a fellegekben jár. A friss férjrõl ez azonban már nem mondható el. Családja is tiltakozik az egész házasságosdi ellen, míg Rizel egyik apja el nem húzza orruk elõtt a mézes madzagot (egy kis támogatás a családnak, amennyiben jóváhagyják, hogy a lány velük éljen).
Ez meg is teszi a hatását.

Összegzem eddig: 15 éves srác 12 éves feleséggel, kényszer alatt, és még lelki trauma is társul hozzá. Bár Rizel egy zabálnivaló kiscsaj, legfõbb vágya, hogy az õ DANNA SAMA-ja kedvelje õt, de ez nem nagyon jön össze, mivel a srác padlón van. Ráadásul egyáltalán nem tetszik neki újdonsült asszonykája, mivel Iwaki az idõsebb bögyös típusra bukik. Nemtetszését sokszor ki is nyilvánítja, amitõl csak rosszabb lesz a helyzet, ugyanis kis arája nitroglicerint könnyezik, ha megríkatják. Ennek következtében folyamatos felújítás alatt van a ház.

Vicces, aranyos történet ez arról, hogyan próbálja megszerettetni magát Rizel a férjével (borzasztóan vicces ötletei támadnak erre). Ahogy halad a történet elõre, sokminden kiderül ami még rejtély az elején. Pl. pontosan miért is van rákattanva Rizel Tomonoriék fiára, a fiú meg az idõsebb csajokra. Hogyan alakul tovább a "fiatal" pár élete. Rengeteg Humor és kacagás közepette lassan képet kapunk Rizelrõl, aki sohasem adja fel és nagyon lelkes.

Az opening passzol, nagyon aranyos. Az ending is jó.
A történet kibontakozását rengeteg vicces elemmel segítették elõ az alkotók.
Poénos, néha meglepõ, nagyon kellemes anime.
Ajánlom Mindenkinek, aki szereti a sok kacagást és a Happy End-et.

Csak annyit mondok még, hogy Rizel tényleg édes, aki megnézi nem fog unatkozni és jókat is derül majd rajta. Nem hosszú. Viszont megéri megnézni.Beküldte: Nushichan Megtekintve: 2561 db Időpont:2007. 11. 12. Hozzászólások: 10 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás