Ma 2020. 07. 16-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Houkago no Shokuinshitsu
Címe: Houkago no Shokuinshitsu
Angol címe: After School in Teacher`s lounge
Hivatalos weboldal: http://www.pureyaoi....
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 2
Megjelenés éve: 1994
Műfaj: Szerelem
Ecchi
Yaoi
Dráma
Iskolai élet
Stúdió:
Képek: A google-n
Anime értékelése: 4 szavazat alapján: 6.25
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 7.2
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Történetünk két fõszereplõje : Kawase-san, félénk, visszahúzódó férfi, és Kazama-san, aki a szabályos ellentéte. Õrült perverz alak, aki minden csinos fiatalra ráveti magát, akit meglát.
Kettejükben az az egyetlen közös dolog, hogy ugyanabban az iskolában tanítanak.

Minden egy gyönyörû, nyári napon kezdõdött, Kawase-san 23. születésnapján. Aznap Kazama " Jé, ma egész véletlenül 5 percenként egymásba botlunk" címszó alatt mindenhová követte Kawase-t.
Végül meghívta vacsorára, ahol is megvallotta szerelmét. Kawase azt hitte a férfi csak viccel, ezért beleegyezett, hogy legközelebb is találkozzanak.
Kazama azonban halálosan komolyan gondolta a dolgot. Egyre több randit kért tõle, és Kawase már nem sokáig húzhatta kifogásokkal.
Amint kezdetét vette a nyári szünidõ, elutazott a bátyjához, úgy, hogy Kazamának hazudott arról, hova megy.
Azonban a férfi ott is rátalált. Mást nem tehetett, vele kellett töltenie a nyarat.

Az együtt töltött idõ megváltoztatta Kawase érzelmeit, lassan beleszeretett a férfibe.
De az új tanév új meglepetéseket is tartogatott, felbukkant Kazama jövendõbelije, s a két férfi egyre kevesebb idõt tölthetett együtt.
Kawase-sannak ez nagyon fájt. Csak két választása volt, és mindkettõvel megpróbálkozott. Az öngyilkosság nem bizonyult a legjobb módszernek,tehát maradt a szakítás. Úgy tûnt azonban Kazamát még inkább megviselték az események, elborult az agya, és azzal fenyegetõzött, hogy megöli Kawase-t, aztán magával is végez, ha a férfi elhagyja...

Kíváncsiak vagytok a folytatásra?
Hát, aki cuki bishiket akar látni, az itt rossz helyen keresgél, de egy nagyon szép, eleinte vicces, késõbb már komolyabb, érzelmes történetet ismerhet meg.
Az animében talán az egyetlen hiba, hogy a grafika nem éppen a legkorszerûbb, lévén '94es mûrõl van szó.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3238 db Időpont:2007. 10. 09. Hozzászólások: 4 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás