Ma 2020. 07. 09-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Fushigi Yuugi
Címe: Fushigi Yuugi
Angol címe: The Mysterious Play
Hivatalos weboldal: http://pierrot.jp/ti...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 52
Megjelenés éve: 1995
Műfaj: Fantasy
Stúdió: Studio Pierrot
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 18 szavazat alapján: 9.06
Ismertető értékelése: 8 szavazat alapján: 8.5
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Yuki Miaka és Hongo Yui legjobb barátnõk, mindketten a Jonan Fõiskolára akarnak továbbmenni. Egy napon együtt ellátogatnak a Nemzeti Könyvtárba. Miaka az egyik italautómatánál egy vörös madarat lát, ami egy terem felé repül.
Miaka követi a madarat, és a nem kölcsönözhetõ könyveknél lyukad ki. Az egyik ilyen könyv (A négy Isten unverzuma) leesik az egyik polcról. Idõ közben Yui is megérkezik, és elkezdik olvasni a könyvet, ami egy régi kínai legenda. Miaka azonnal felismeri az egyik oldalon a madarat, és hiretlen vörös fény veszi õket körül, és egy teljesen más világban ébrednek. Az középkori Kínába csöppennek, ahol rabszolgakereskedõk támadják meg õket. Ám egyszer csak a semmibõl elõkerül egy nagyon jóképû fiatal srác ogre jellel a homlokán és kihúzza õket a pácból. Persze a segítségéért utólag pénzt kér, de amint rájön, hogy a 2 lánynak semmije sincs, faképnél is hagyja õket.
Miaka nagyon talpraesett, csak igen csapnivaló tanuló. Hát Yui pont az ellentéte. A történet tulajdonképpen arról a lányról szól, aki egy másik világból érkezik a könyv világába, hogy megkapja Suzaku erejét, amivel teljesíteni tudja 3 kívánságát. Õ lesz Suzaku papnõje (Suzaku no Miko). Ez a feladat Miaka-ra vár. Mivel Yui a szomszédos ellenséges országba kerül papnõként, a két lány ellenséggé válik.
A történet szerelmrõl, barátságról, kitartásról, és a végtelen bizalomról szól. A poénok sem maradhatnak el, mivel az elsõ rész elsõ 5 percében máris meggyõzõdhetünk Miaka mérhetetlen falánkságáról.
Érdemes megnézni. Aki nem látta, annak kötelezõ, mivel alapmû!! Felhívom mindenki figyelmét, hogy tényleg ÉRDEMES!!! A zene nagyon klassz, a rajzolás úgyszintén, és a történet magávalragadó, viszont VIGYÁZAT!! Az ágyon csak kényelmesen és biztonságosan helyezkedjetek el, ha nem akartok egyik percrõl a másikra a földön landolni a nevetéstõl.
Watasu Yuu kitett magáért. Amúgy csak figyelemfelkeltésképpen az Ayashi no Ceres-t is õ csinálta!!
Jó szórakozást hozzá mindenkinek!

A TV sorozathoz 3 db OVA is társul, melyek a sorozat folytatását képezik.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 3866 db Időpont:2007. 03. 28. Hozzászólások: 17 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás