AnimGO logo
  
  
Ma 2021. 07. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Yu Yu Hakusho Movie 2
Címe: Yu Yu Hakusho Movie 2
Angol címe: YYH: The Movie - Poltergeist Report
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1994
Műfaj: Shounen
Szupererõ
Kaland
Akció
Harcmûvészet
Stúdió: MOVIC
Studio Pierrot
TOHO
Képek: A google-n
Anime értékelése: 18 szavazat alapján: 8.78
Ismertető értékelése: 12 szavazat alapján: 7.33
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ezt a movie-t már jobban lehet movie-nak nevezni, mint az elõzõt, mivel megvan a hosszúsága, ami általában egy movie, és egy külön címmel is rendelkezik.

Az egész azzal kezdõdik, hogy a Szellemvilágban egy vihar tombol és a Styx folyó, pedig kiönt. Teljesen elborítja a világot és a palotát, de Koenma nem menekül. Magához hivatja Botant, akinek ad valamit, és megparancsolja neki, hogy vigye el Yusuke-hez, mert ha az a valami rossz kezekbe kerül, akkor elpusztul a szellemvilág. Botan el is jut Yusuke-hez, de már annyira kimerült, hogy csak annyit tud mondani, hogy menjen el a Kasane szentélyhez és keresse Hinageshit, a kimerült Botant pedig elvitték Genkai-hoz, hogy ott ápolják.

Yusuke és Kuwabara megérkeznek a szentélyhez, ahol is egy vörös hajú kislányt egy csapat szörny támad meg, szerencsére le tudják gyõzni a szörnyeket, és a kis csete-paté után a kislány elmondja, hogy õ Hinageshi, a szellemvilág útmutatója. Nem sokkal ez után megérkezik Kurama és elmondják, hogy a szellemvilág víz alatt áll és furcsa alakokat látott kereszttel a homlokukon sétálgatni, akik kerestek valamit. Hinageshi úgy véli az Alvilág démonai, lehettek. De mi az az Alvilág?

Akkor egy kis magyarázat: Ugyebár van a Szellemvilág, az Emberi világ és a Démon világ. Az Alvilág az Emberi világ mögött fekszik, de elõtte a Démon világ mögött létezett, Az Alvilág háborúba kezdett a Szellemvilággal, az Alvilág ura Yakumo meg akarta szerezni az Emberi világ feletti uralmat, de Enma király sikeresen legyõzte. Az Alvilág megsemmisült és Yakumo-t pedig eltávolították a Földrõl. Akkor még is, hogy lehet, az Alvilág démonai még is itt vannak? Ki is akkor a felelõs mindenért, ha nem az Alvilág? Vagy még is õk azok? Mi is történik itt tulajdon képen?

Mindenre választ kaptok, ha megnézitek ezt a movie-t.

Szerintem jó kis movie lett ez, a grafika egy kissé eltér a sorozatétól, de szinte észre se lehet venni. Openingje nincs viszont endigje egy új dal, amit még nem halottunk még Person Z - Sayonara wa Iwanai. A történet hangulata abban tér el, hogy ebben a movie-ban sokkal több a harc, mint a humorosabb rész, de szerintem ez senkit sem fog zavarni.
Japán címe: Yuu Yuu Hakusho: Meikai Shitou Hen - Honoo no Kizuna

Jó szórakozást hozzá!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 4589 db Időpont:2007. 09. 30. Hozzászólások: 3 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás