AnimGO logo
  
  
Ma 2021. 07. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Level-C
Címe: Level-C
Angol címe: Level-C
Korhatár:

18 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1995
Műfaj: Yaoi
Dráma
Szerelem
Stúdió: Milky
KSS
PinkPineapple
Képek: A google-n
Anime értékelése: 9 szavazat alapján: 8
Ismertető értékelése: 8 szavazat alapján: 7.75
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Kazouminak nagyon rossz napja van. Nemcsak hogy ejti a barátnõje, de szálláshelye sincs, a férfi mégsem búslakodik,hiszen majd csak lesz valahogy.
Éppen azon töri a fejét,hogy hol tölthetné az éjszakát,amikor megakad a szeme...valakin...Valakin, aki kitûnik a zebra elõtt ácsorgó tömegbõl...egy égi tünemény...Mizuki.
A fiú nagyon csinos,ami nem is csoda, hiszen modellként dolgozik.
Kazoumit elsõ pillantásra lenyûgözi a fiú szépsége, el is határozza, hogy megszerzi magának.
Odamegy hozzá, és elkezdenek beszélgetni. A férfi elsõ kérdése, hogy ugyan már mit keres egy Mizukihoz hasonló kisfiú ilyen késõn az utcán, mert ugye a tanításnak már rég vége. Ezen a fiú vérig sértõdik, hiszen nem iskolás már, éppen a munkából tartott hazafelé. Kazoumi egy kicsit meglepõdik,de végül csak nevet egy jót a dolgon.
A beszélgetés során kiderül, hogy Mizuki egyedül lakik, ami még inkább fellelkesíti a férfit. Megígéri a fiúnak, hogy ha nála töltheti az éjszakát, cserébe mutat neki egy "másféle mennyországot" Mizuki beleegyezik, de persze fogalma sincs mit ért a férfi a "másféle mennyország" alatt.
Miután megérkeznek Mizuki apartmanjába,még beszélgetnek egy darabig, aztán Kazoumi úgy dönt, ideje beváltani az ígéretét.
Elõször csak megcsókolja a fiút, majd egyre messzebbre megy. Mizuki egy darabig tûri a dolgot,de amikor fény derül Kazoumi tényleges szándékára, halálra rémülten próbál minél távolabb kerülni tõle. A férfi hátat fordít, és éppen indulni készül, amikor Mizuki hirtelen meggondolja magát, könnyekben tör ki, és már azért könyörög, hogy ne hagyja magára.
A férfinek persze esze ágában sem volt elmenni, max a zuhanyzóig
Tehát folytatták a dolgokat ott, ahol abbahagyták ^^
És itt lenne a történet boldog vége,de másnap színre lép Kazoumi nõvére, aki cseppet sem helyesli öccse és Mizuki kapcsolatát...

Hogy mi lesz végül a szerelmesek sorsa, az kiderül, ha megnézitek az animét

Ajánlom mindenkinek, aki szereti a yaoi animéket, mert nagyon aranyos kis sztoriBeküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 4125 db Időpont:2007. 09. 24. Hozzászólások: 9 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás