Ma 2020. 06. 06-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Digimon Tamers
Címe: Digimon Tamers
Angol címe: Digimon 3
Magyar címe: Digimonszelídítõk
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 51
Megjelenés éve: 2001
Műfaj: Sci-fi
Akció
Vígjáték
Dráma
Thriller
Stúdió: Toei Animation
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n
Anime értékelése: 10 szavazat alapján: 6
Ismertető értékelése: 9 szavazat alapján: 7.89
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ez az anime teljesen független két elõdjétõl. (Digimon Adventure, Digimon Adventure 02)

Takato Matsuki, Henry Wong, és Rika Nonaka teljesen átlagos fiatalok azzal a különbséggel, hogy saját, élõ digimonjaik vannak.
A digimonjaikat speciális digi-vice segítségével irányítják, melyhez kártyákat használhatnak fel. A digi-vice egyik oldalán van egy kártyabeolvasó rés, amelyen át kell húzni egy "digicsatakártyát" úgy, mint amikor hitelkártyával fizet valaki. ^_^

Takato egy átlagos iskolás fiú. Szereti a digimonokat és a digicsatakártyát. Megtervezte saját digimonját, és a rajz életre kelt. Guilmon valódi digimon lett.

Rika teljesen máshogy képzeli el egy digimon nevelését, mint Henry és Takato.
Egy kis ideig sok összetûzés akad köztük, mert Rika úgy gondolja, hogy egy digimon pusztán csak harci eszköz, nem érzõ lény. Digimonját, Renamon-t többször is csatába küldi a fiúk digimonjai ellen.

Mikor az ún. Devák (a digivilág egyik istenének szolgái) elkezdik Japánt megszállni, kénytelenek együttmûködni. Dolgukat a Hypnos nevû titkos szervezet fõnöke nehezíti, mert õ szó szerint az összes digimont ki akarja írtani mindkét világból. Ez tehát azt jelenti, hogy Takato-ék is bajba kerülhetnek.

A történet során számos új barát csatlakozik hozzájuk, de ellenségeik száma is folyamatosan nõ.

A sorozat közepe felé egy digikapun keresztül átmennek a digivilágba. Szembeszállnak a maradék Devákkal, Belzemon-nal, és végül a Devák istenével, Zuqiaomon-nal. (Belzemon kilétét nem lövöm le. )
A digivilágba Takato három barátja is elkiséri õket. (A Digimon Adventure-ben és a Digimon Adventure 02-ben csak kiválasztottak mehettek át.) Nem sokára találkoznak Ryo Akiyama-val, a legendás szelídítõvel, és társával, Cyberdramon-nal.

Megküzdenek a Devák istenével, de aztán rátalálnak az "igazi ellenségre", aki átterjed a valós világra is, és egyre csak terjed. Több 100 km-re terjed ki, teljes kavarodást és pánikot okoz mindkét világban.
Belzemon átáll a jók oldalára.
Eddig csak a szelídítõk voltak képesek megmenteni a világot a digimon-incidensektõl, most azonban szükségük lesz a Hypnos segítségére...

Ebben a sorozatban ismét láthatunk ultra és mega szintet, mint a Digimon Adventure-ben, ám kicsit másképp... Az eltérõség természetes, hiszen teljesen más sorozatról van szó.

A harcok viszonylag látványosak, a grafika szerintem jó, a zenék pedig nagy favoritjaim. ^_^ Viszont sok olyan gyerekes dolgot is beültettek a rendezõk, amiket véleményem szerint nem kellett volna. Ám a 34. rész végétõl különösen durvává válik a cselekmény, ami az én szememben felerõsíti az animét.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3782 db Időpont:2007. 09. 17. Hozzászólások: 2 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás