Ma 2020. 07. 12-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Yu Yu Hakusho: The Movie
Címe: Yu Yu Hakusho: The Movie
Angol címe: Yu Yu Hakusho: The Movie
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1993
Műfaj: Akció
Démonos
Shounen
Szupererõ
Stúdió: Studio Pierrot
Togashi Yoshihiro
Képek: A google-n
Anime értékelése: 7 szavazat alapján: 9.14
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 9.14
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Yusuke Uramesi és Kazuma Kuwabarának el kezdõdött a nyári szünet. Éppen kedvenc szabadidejüket töltik, vagy is elvernek egy rakás fickót, amikor Botan egy szörnyû hírrel érkezik. Koenmát elrabolták, és váltságdíjat kérnek érte. De nem pénzt és hasonló dolgokat, hanem egy nagyon értékes dolgot, az Arany pecsétet. Ennek a kis ékszernek olyan nagy ereje van, hogy ha rossz kezekbe kerülne, akkor a világon eluralkodna a káosz és zûrzavar.
Lényegében ennyi. Ha meg akarjátok tudni, hogy kirabolta el Koenmát és miért akkor nézzétek meg ezt a 25 perces mozit.

A moviet még a sorozat elején játszódik, méghozzá Spirit Detective Sagaban.

Az opening és ending a jól ismerõs Bomb of your Smile és a Sayonara Bye Bye. A grafikája ugyanolyan kidolgozott, mint a sorozatbeli szóval azzal nincs gond. Én angolul láttam, de szerintem az angol szinkron nagyon nem jó, úgyhogy ha valaki megnézi, akkor inkább a japán szinkronnal tegye.

Egész jó kis movie lett ez, mintha egy sima részt néztem volna, aki egy kicsit nosztalgiázni szeretne, az nyugodtan nézze meg, de csak akkor ha már végig látta a sorozatot, vagy pedig a Spirit Detective Saga széria után.

Jó szórakozást hozzá!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 4626 db Időpont:2007. 09. 15. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás