Ma 2020. 08. 06-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Yu Yu Hakusho
Címe: Yu Yu Hakusho
Angol címe: Yu Yu Hakusho: Ghost Files
Magyar címe: Yu Yu Hakusho - A szellemfiú
Hivatalos weboldal: http://www.yuyuhakus...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 112
Megjelenés éve: 1992-1995
Műfaj: Shounen
Szupererõ
Harcmûvészet
Dráma
Vígjáték
Stúdió: Studio Pierrot
Fuji TV
Yomiko Advertising
Képek: A google-n
Anime értékelése: 33 szavazat alapján: 9
Ismertető értékelése: 16 szavazat alapján: 9
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Egy történet, ami váratlan dologgal kezdõdik. A fõhõs meghal.

Na de azért nem ugrok ennyire a közepébe. Yusuke Uramesi a helyi középiskola keménygyereke, akitõl mindenki fél, nem jár be órákra, és nem törõdik senkivel se. Éppen az egyik riválisával, Kazuma Kuwabarával folytatott "edzésrõl" megy haza, amikor egy kisfiú az elgurult labdája után szaladva egy épp arra tartó autó elé lép, de szerencsére Yusukénak sikerül megmentenie, de ezzel a saját életét veszítette el. Megjelenik elõtte egy lány Botan, aki egy evezõn ül, és elmondja neki, hogy sajnos õ éppen most hallt meg, és mivel mindenki meglepõdött rajta, hogy megmentette azt a kisfiút, sehol sem tudják fogadni, se a menyben, sem a pokolban. De van egy lehetõsége, visszatérhet az élõksorába, ha kiáll egy próbát. Elõször visszautasítja lehetõséget, mondván senkinek sincs rá szüksége, de mikor látja, hogy édesanyja, barátnõje sír, riválisa és még az igazgató is sajnálják, hogy meghalt ezért úgy dönt, hogy még is megpróbálja teljesíteni a próbát. Sajnos a feltámadása se ment valami zökkenõ mentesen, de a végén szerencsére sikerült visszatérnie.

Koenma, a Szellemvilág második leghatalmasabb embere, aki mellesleg felajánlotta a próbát, felkéri Yusukét legyen a szellemvilág detektívje. És mivel Koemának köszönheti az életét el is, fogadja a megbízást, nincs ideje megszokni új szerepkörét, azonnal meg kell oldani egy sürgõs ügyet. 3 veszélyes szörny Hiei, Kurama és Guki ellopták a szellemvilág legveszélyesebb kincseit. És innetõl kezdve Yusukénak egyre veszélyesebb megbízatásokat kell teljesítenie, ami akár az életébe is kerülhet.

A Yu Yu Hakusho 4 részre oszlik szét. Az elsõ rész megismerjük a fõszereplõket Yusuke mellett, az alaptörténetet. A második részben Yusuke és az ekkor kialakult csapat, Hiei, Kurama és Kuwabara, ez egyik legveszélyesebb szörnytõl kap meghívást az Alvilágba, a Veszélyes Harcmûvészetek Viadalára, ahol csak egy szabály létezik, juss tovább. A harmadik részben egy 7 fõbõl álló csapatot kell legyõzniük, akiknek az a célja, hogy nyissanak egy átjárót az emberek és az alvilág között, így akarják elpusztítani az emberiséget. És végül a negyedik részben, pedig Yusuke az Alvilágba megy, edzeni és megõrizni a békét.

Szerintem ez egész jó kis anime, tele izgalmas és látványos csatákkal. A zene is passzol a történet hangulatához, a grafika, pedig szerintem jó. 12 éven aluliaknak nem ajánlom, mivel vannak benne olyan részek is, ami erõsen véresek. Az animéhez tartozik még 2 movie és 2 ova.

Jó szórakozást hozzá!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 4466 db Időpont:2007. 08. 18. Hozzászólások: 12 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás