Ma 2020. 07. 09-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Hana Yori Dango: The Movie
Címe: Hana Yori Dango: The Movie
Angol címe: Boys Over Flowers - The Movie
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1997
Műfaj: Dráma
Shoujo
Zenés
Szerelem
Stúdió: Toei Animation
Képek: A google-n
Anime értékelése: 5 szavazat alapján: 9.4
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9.4
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ez a movie az anime és a manga egy alternatívája. Szóval, ha valaki nem látta a sorozatot, de mondjuk fel keltette az érdeklõdését ez az anime, akkor nyugodtan nézze meg, szinte nincs semmi köze, a TV-hez, csak annyi, hogy ugyanazok a szereplõk vannak benne.

A helyszín New York, azon belül, pedig a New York Performance tánccsoport, ahol Makino Tsukusi takarítói állás mellett gyakornok táncos is.
Mikor a fõszereplõ Doumyouji Tsukasa partnere Sanjyou Sakurako, az egyik próba alkalmával megsérül, új partnert kell keresnie a fõszerepre. Makino nagyon szeretne táncolni, de úgy tûnik nem fog teljesülni az álma. De sajnos nem csak õ akar lenni bemutató sztárja, hanem a sorozatból jól ismert, és egy cseppet ellenszenves Yuriko. És vajon akkor ki fogja megkapni az áhított fõszerepet? Vajon teljesül Makino álma?

A movieban feltûnik sok olyan szereplõ, akiket a sorozat alatt én nagyon megkedveltem, mint Makiko, aki ruhákat tervezi és Kazuya, aki a világításért felelõs.

Az openingje, nem valami emlékezetes, szép zene és egy kis Makino féle tánc. Az endigje viszont a rajondók által ismert Stepping out. Nem is értem, hogy a sorozatnak miért ez lett a kezdése.

Senki ne számítson azokra a szerelmi dolgokra, amik a sorozatban voltak, mert itt szinte nem is lesz róla szó, itt inkább a tánc és a zene kerül elõtérbe.

A történetet egy modern Hamupipõke történet jellemzi a 80-as évek zenéjével elegyítve. Amikor legelõször néztem nekem a Flashdance jutott róla eszembe. Makino ugyan abban a helyzetben van, mint az amerikai film fõszereplõje, és még a ruhája is nagyon hasonlít rá, vagy lehet, hogy csak nekem tûnik hasonlónak, ugyan olyan szorult helyzetben vannak, igaz Alex lakása nekem jobban tetszett, mint a Makinoé.

Sajnos csak egy fél órás, ami alatt az események nekem egy kicsit összecsapottnak tûnik, én személy szerint szívesen néztem volna még, ahogy próbálnak. De a zenére és a táncra nincs semmi kivetni valónk hûen, tükrözik a kor hangulatát.
A grafikája szinte alig tér el a sorozathoz képest, csak annyiban, hogy itt most már a háttérre is gondoltak.

Mindent egybevetve jó kis movie lett ez, igaz lehetett volna hosszabb, de szerintem a rajongóknak így is tetszeni fog.

Jó szórakozást hozzá!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2457 db Időpont:2007. 08. 12. Hozzászólások: 4 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás