Ma 2020. 07. 09-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Hana Yori Dango
Címe: Hana Yori Dango
Angol címe: Boys Over Flowers
Hivatalos weboldal: http://www.toei-anim...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 51
Megjelenés éve: 1996
Műfaj: Dráma
Shoujo
Szerelem
Vígjáték
Stúdió: Asahi Broadcasting Corporation
Toei Animation
Toei
Asatsu
Képek: A google-n
Anime értékelése: 17 szavazat alapján: 9.41
Ismertető értékelése: 8 szavazat alapján: 9.5
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Makino Tsukushi egy teljesen átlagos, de szegény családból származik. Szülei az egyik legnevesebb, és legdrágább iskolába íratják, annak fényében, hogy így a lányuk gazdag férjet talál, és nem kell többé szegénységbe élniük.

Makino úgy gondolta, nem lesz semmi gond, szépen csendben átvészeli az iskolai éveket, és szerezz pár jó barátot. Csakhogy egy nap barátnõje leesik és a lépcsõn, és arcon rúgja japán leghíresebb és leggazdagabb Eitokus diákját, aki egyben az F4 vezetõje. Az F4 a négy leggazdagabb család örökösei, Domyouji Tsukasa, Hazanawa Rui, Nishikado Soujiro és Mimisaka Akira. Nos ez az F4 olyan hatalmas, hogy még az iskolát is a kezükben tartják, tehát aki nem tetszi nekik azt nyugodtan, ki rúgathatják és mivel Makiko, Makino barátnõje, testileg, bántalmazta Domyoujit, ezért valószínû, hogy neki is menni kell. De Tsukushi, nem bírja nézni, ahogy Domyouji sárba tiporja barátnõjét, ezért kezd el, ordítozni vele, és mivel õ egy átlagos szegény lány, nem ordibálhat csak úgy Domyouji Tsukasaval. Megkapja azt a jelet, amitõl minden diák fél a piros lapot, ami azt jelenti, hogy szabad préda, bárki elkövet ellen bármit, senki se fogja megakadályozni. De Makinot nem abból a fából faragták, aki könnyen feladja, szembeszáll, rosszakaróival és az F4-el.
Na de hol itt a romantika? Makinonak tetszik Hazanawa Rui, aki sajnos már mást szeret, és mivel Makino ilyen harcias felkelti az F4 vezetõjének Domyouji Tsukasanak a figyelmét..

Ha érdekel, milyen kis csínyeket vetnek be a szegény lány ellen, és tudni akarjátok mi lesz ebbõl a szerelmi 3 szögbõl, nézzétek meg, ezt a nem kis rövid animét. Azt elmondhatom, hogy megéri megnézni. Ajánlom mindenkinek az eredeti történetet vagy is a mangát, ami bár igen hosszú (36 kötet), de ugyan olyan izgalmas, mint az anime. Többet meg is lehet tudni a mellékszereplõkrõl, múltját tekintve, és a mangának más a befejezése.

Az 51 rész alatt egy opening van, ami valljuk be, nem annyira jó, de engem megmosolyogtatott. 2 endigje van, és abból nekem a második jobban tetszett.
A grafikájáról annyit, hogy ne sokat várjunk el tõle. Néhol helyen nem kidolgozattak a dolgok, például van, hogy az egyik szereplõ éppen mélyen el van gondolkodva, és körülötte a hely egy üres fehérség.

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a shoujo típusú történetek, és nem riadnak vissza, ha egy kicsit hosszabb a kelleténél. Az animéhez tartozik egy movie is.

Jó szórakozást hozzá!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 4872 db Időpont:2007. 08. 12. Hozzászólások: 4 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás