Ma 2020. 07. 12-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Shakugan no Shana
Címe: Shakugan no Shana
Angol címe: Shana of the Burning Eyes
Hivatalos weboldal: http://www.shanadvd....
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 24
Megjelenés éve: 2005-2006
Műfaj: Szupererõ
Dráma
Fantasy
Szerelem
Stúdió: J.C.STAFF
Media Works
Geneon Entertainment
Toshiba Entertainment
Képek: A google-n
Anime értékelése: 18 szavazat alapján: 9.06
Ismertető értékelése: 9 szavazat alapján: 7.56
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

" A végtelen idõ megszûnik létezni, emberek lelkei égnek el hangtalanul. Egyetlen egy sem veszi észre, hogy világuk kezd szétesni és a lángok martalékává válni. "

Ezekkel a sorokkal kezdi az egyik szereplõ a történetet.
Fõhõsünk Sakai Yuuji, normális életet él édesanyával. Iskolába jár, és sok barátja van. Csakhogy ez az idilli kép nem sokáig marad így. Éppen haza felé tart, amikor furcsa dolog történik. Mindenki mozdulatlanná válik, feltûnik egy játék baba szerû óriás, aki kék lángokká változtatja az embereket, és fel is falja õket. Yuujit is elkapja, de szerencsére közbe lépe egy lány, aki elpusztítja a játék babát.
Az izgalmak után a lány, elmondja, hogy amit elpusztított, azt Tomogaráknak hívják, õ, pedig egy Õrzõ, akinek ez a feladata. Azt is közli, hogy hamarosan õ is meg fog halni, méghozzá, akkor, amikor a benne lévõ láng kialszik. A Fáklyák azért vannak, hogy az egyensúlyt fenntartsák, ha a láng kialszik, akkor a személy eltûnik, és nem marad semmi nyoma.
Yuuji nem tudja elfogadni, hogy csak úgy eltûnnek az emberek, és hogy egyszer õ is el fog tûnni, és nem marad semmi nyoma létezésének. Harcolni fog ellene, és a segítségére van ez a lány, akit Shananak nevez el.
Vajon, hogyan fognak kijönni egymással? És mitõl olyan különleges Yuuji? Megtudhatjátok, ha megnézitek a sorozatot.

A 24 rész alatt egy opening van, ami szerintem egész jó, pörgõsebb zene, és jó videó. Lehet, hogy valakinek 24 rész alatt eléggé unalmas lesz/volt, 2 endigje van, és mind a kettõ, tökéletesen illik az animéhez.

Szerencsére ez az anime, nemcsak a harcokról szól. A történet folyamán megismerkedünk néhány új õrzõvel, mint Margery Daw, aki nagyon szereti a szakét, és Yuji osztálytársait. És persze az is kiderül, hogy lesz valakibõl õrzõ Én a sorozat végét egy kicsit befejezetlennek, éreztem, de talán ha megnézem a folytatást, akkor lehet, hogy már nem lesz meg ez az érzés.
Az animét Takashi Watanabe rendezte, akihez olyan mûvek kapcsolódnak, mint a Full Metal Panic, Full Metal Panic? Fumoffu, Slayers/Next/Try és persze a Shakugan no Shana Movie Special és a második évad, amit én személy szerint már nagyon várok!
Nekem nagyon tetszett a grafikája, a varázslatok a karakterek. A zenéje szerintem nagyon eltalálták, legjobban az opening tetszik.


A sorozathoz tartozik egy movie, a második szériája, amit csak októbertõl láthatunk, egy ova, és 4 special.

Azoknak ajánlanám, akik szeretik az ilyen szupererõvel megáldott személyeket és a harcokat. Ha felkeltette az érdeklõdéseteket ez az anime, akkor bátran fogj bele, mert megéri megnézni.

Jó szórakozást hozzá!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 4548 db Időpont:2007. 08. 04. Hozzászólások: 12 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás