Ma 2020. 08. 15-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Címe: Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Angol címe: Perfect Girl Evolution
Magyar címe: A tökéletes nõ fejlõdése
Hivatalos weboldal: http://www.tv-tokyo....
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 25
Megjelenés éve: 2006-2007
Műfaj: Horror
Akció
Démonos
Vígjáték
Ecchi
Stúdió: TV Tokyo
Képek: A google-n
Anime értékelése: 33 szavazat alapján: 8.85
Ismertető értékelése: 20 szavazat alapján: 9.05
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Hogyan lehet egy ronda lányból hölgyet formálni? Ezt mutatja meg nekünk Takano Kyohei, Oda Takenaga, Toyama Yukinojo, Morii Ranmaru, a négy szívdöglesztõ srác, akikért Japán összes lánya oda és vissza van. Ám nem olyan egyszerû ez a dolog ugyanis a ronda lány, nem más, mint Nakahara Sunako!

Sunako-chan több mint 2 éve nem vágatatta le a haját, így szó szerint úgy nézz ki, mint Samara a Körbõl, ezt csak az tetézi, hogy oda van a véres horror filmekért (amik olyan durvák, hogy japánban betiltották õket). 4 barátja van: Hiroshi-kun (boncbábú), Josephin (csontváz, boával ás mûhajjal felszerelve), Akira-kun (ööö... talán õ is bonctani bábu) és Josephin férje gróf George Maximilian Belogia (csontváz). Ha Sunako belép egy terembe lecsapódnak a lámpák, mindenki csak ijesztõ lánynak hívja!

Hát igen a fiúknak nincs könnyû dolga, de muszáj megtenniük, hisz ha sikerül 3 évig nem kell lakbért fizetniük. (Kudarc esetén, a lakbér viszont meg triplázódik).

A Yamato Nadeshiko Shichi Henge, nem egy tipikus anime, a Hayakawa Tomoko által rajzolt mangából készült, ami szerintem jobb, mint az anime. Nem ajánlom hogy a mangát, az anime elõtt vagy után olvasd. Ha elõtte olvasod el, nem fog tetszeni az anime, ha viszont utána túl unalmasnak fogod találni a mangát. A legjobb, ha együtt kezded el az egészet!

Csak az animérõl az a véleményem, hogy meg kell szokni! A zenéje néhol túl diszes (például amikor kedves, aranyos jelenetek mennek), néhol durva (ha a veszélyes jelenetek rockos beütésére gondolok), ez egy elég furcsa érzés okoz a rajongóba , de a vége felé már megszokod. A hangok valahol, nagyon elletek találva(például Sunakonál), de van ellen példa is (Takano Kyohei, neki 15 éves létére túl mély , férfias hangot adtak!).

Hamár a szinkronnál tartunk, Sunako Nakahara hangja Yukino Takaguchi(Fantastic Children), Takano Kyouhei Morikubo Shoutaro hangján szólal meg (Excel Saga, Jigoku Shoujo, Samurai Champloo ), Oda Takenaga-t Sugita Tomokazu (Full Metal Panic!, Chobits, Bleach, Please Twins!, Inu Yasha) alakítja. Morii Ranmarunak Nojima Hirofumi (Romeo × Julie, Ergo Proxyt, Rahxephon) kölcsönzi a hangját. Nakahara Mai (Utawarerumono, Onegai Twins, Midori no Hibi, Mai HiME, Kaleido Star, DearS), pedig Kasahara Naie-t szinkronizálja.

Az openinget (Slow) és az elsõ endinget Kiyoharu énekli, és azért õ, mert a Hayakawa Tomoko (mangaka) kedvenc énekese. A második endinget a Bon Bon Blanco énekli, ennek a címe Changing, és jóval gyorsabb, mint az elsõ ending a Carnation. Az openingrõl jó véleményem van, szép a kidolgozása, de ezt nem mondhatom el az endingekrõl, nekem egy kicsit durva lett a táncoló Hiroshi-kun.

De a legvégére nagyon meg fogod szeretni, és várod a folytatását! Rá fogsz jönni, hogy a szépség egy átok, és néha sokkal jobb egy kicsit a sötétben lenni. Nem fog kielégíteni a vége, mert valljuk be nem zárja le az egész animét. Bár sajnos úgy látszik hogy nem fogják folytatni, de a rajongók még reménykednek, addig is ajánlom a mangát!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 7555 db Időpont:2007. 08. 02. Hozzászólások: 29 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás