Ma 2020. 10. 30-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Nana
Címe: Nana
Angol címe: Nana
Magyar címe: Nana
Hivatalos weboldal: http://www.s-nana.co...
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 47+3
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Josei
Szerelem
Vígjáték
Dráma
Zenés
Stúdió: Yazawa Ai
VAP
MADHOUSE
Shueisha
Bandai
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 150 szavazat alapján: 9.45
Ismertető értékelése: 82 szavazat alapján: 8.84
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Télen, egy Tokióba tartó vonaton két lány utazik. Két külsõre teljesen különbözõ lány. De a céljuk ugyanaz. Mindketten Tokióban akarnak szerencsét próbálni és mindkettejüket Nanának hívják.
Oosaki Nana és Komatsu Nana, vidékrõl utaznak japán fõvárosába. Komatsu Nana a barátjához utazik, vidám, bolondos lány, míg Oosaki Nana zenész szeretne lenni, visszahúzódó, csendes.

A hóvihar miatt a vonat kénytelen megállni, ekkor kerülnek egymás melletti ülésekre és kezdenek el beszélgetni.
Oosaki csomagja mindössze egy gitár és egy doboz cigaretta, egy punk együttes, a Black Stones énekese. A családja elhagyta és a nagymamája nevelte, aki mindig tiltotta neki a piros ruha felvételét, mert nagyon nõiesnek találta. Fõleg az anyja miatt nem akarta. De ez egy másik történet ^^ Tokióban, az énekesi pályája mellett, fõleg csak alkalmi munkái vannak.

Komatsu Tokióba megy tanulni, ahol a barátja vár rá, akit már rég nem látott. Már sokszor szeretett volna tokiói iskolába menni, de csak most sikerült felvételt nyernie. Az anyja a késõbbiekben úgy értelmezi, hogy megszökött (ezáltal is kevesebb gondja maradt otthon). Fõleg hosszabb munkát talál Tokióban. Elõször egy régiség boltban, ami hamar be is zár, majd egy kiadónál.

Bár mindketten gondtalannak tûnnek, a lelkük mélyén mindkettõjüket megsebezte a szerelem. O. Nana-nak régi együttesébõl Renbe volt a barátja, de mivel õt egy híres tokiói zenekar kérte fel gitárosának, el kellett hogy menjen. Õ volt O.Nana elsõ igazi szerelme, így nagyon rosszul érintette amikor elment, de nem követte. K. Nana egy kicsit bonyolultabb. Elsõnek egy nõs emberrel volt együtt, akirõl tudta, hogy csalja, de õ mégis szerette. A másik a jelenlegi barátja, akihez utazik. Igazi Nagy Õ-nek tartja, bár egyszer késõn ért haza és kitalált neki egy szeretõt, Sachikót.

Komatsu Nana házat szeretne kibérelni az ingatlanosnál, hogy ne lakjon a barátjánál, de minden ház túl drága vagy nem tetszik neki. Egyetlen ház van, ami egy régi épületben van a város szélén, olcsó és szép lakás. Gyorsan odasietnek, hogy megnézzék, de már Nana ott van. Mindketten ugyanazt a házat szeretnék kibérelni. Az ingatlanos egyességet ajánlott, hogy béreljék ki közösen, így a költség is felezõdik. Elõször K. Nana barátai furcsállják, és szinte ellenzik, hogy egy ilyen lánnyal lakjon, de elõbb-utóbb beletörõdnek. Késõbbiekben megjelennek O. Nana régi zenésztársai is és fény derül mindkét Nana múltjára.

A rajzolása szerintem kicsit érdekes, bár lehet, hogy csak én nem szoktam meg. Az edingje és az openingje nagyon jóra sikerült. A zenék kifejezetten szépek. Összességében csak ajánlani tudom mindenkinek.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 12078 db Időpont:2007. 07. 25. Hozzászólások: 66 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás