Ma 2020. 11. 24-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Romeo x Juliet
Címe: Romeo x Juliet
Angol címe: Romeo x Juliet
Hivatalos weboldal: http://anime.goo.ne....
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 24
Megjelenés éve: 2007
Műfaj: Fantasy
Szerelem
Kaland
Történelmi
Dráma
Stúdió: GONZO
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 24 szavazat alapján: 9.17
Ismertető értékelése: 16 szavazat alapján: 8.13
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Egy legendás szerelem, amely két szívet örökké összefon, akár még a halálon túl is.
Gondolom mindenki ismeri Shakespeare egyik legsikeresebb drámáját, a "Romeo és Julia"-t.
Egy kicsit rugaszkodjunk el a dráma kötött jeleneteitõl, engedjük el fantáziánkat, és megszületik ez a csodaszép sorozat.

Az alaphelyzet ugyanaz. A Montague és a Capulet család õsi ellenségek, ám az egyik elnyomásra van ítélve. Hogy melyik család ez? A Capulet-ek. 14 évvel a jelen kor elõtt a Montague család brutálisan lemászárolja az éjszaka leple alatt a Capulet családot, amelynek egyetlen túlélõje, Juliet, a Capulet család örököse, menekülésre, majd bújdosásra ítéltetik. Egy kedves család, a Shakespeare család fogadja be õket eme nehéz idõkben, ahol Juliet, mint Odin fiúként nõhet fel.
Szegényes, mégis boldog életet él. Egyetlen dolog, amit nem tud elviselni, ha a nemesek Neo Verona lakóit sanyargatják, így "Vörös forgószélnek" öltözve a város igazságosztójának szerepét veszi fel, ezzel ellenszegülve a Montague családnak, akinek feje Neo Verona nagyhercege.

Juliet élete során nem érti, hogy miért kell fiúként öltözködnie, és viselkednie, ám mindenre fény derül egyszer.
Barátnõje egyik este bálba csalogatja a lányt, melynek helyszíne nem más, mint a Montague család Vártornya. Juliet kíváncsiságától vezérelve elmegy a bálba, ahol be sem tud telni a hatalmas termekkel, a díszítéssel, és a sok elõkelõ vendéggel, ám, mikor az emelvényre tekint, hirtelen képek törnek elõ múltjából. Õ már járt itt valamikor. Zavarodottságában kirohan, és egy gyönyörû szökõkút szélén pihen meg.
E pillanatban, mint derült égbõl villámcsapás, egy ifjú tûnik fel a kertben, leszólítva Juliet-et. Szerelem elsõ látásra. Az ifjú ki lehetne más, mint Romeo, aki Montague nagyherceg egyetlen fia.

Hirtelen nagyon sok kérdés merül fel, ami csak megválaszolásra vár: Miért olyan ismerõs Juliet-nek a Vártorony? Lehet-e jövõje szerelmének Romeo-val? Vajon miféle tények elé tárják 16. születésnapján? Mi lesz a történet vége? Happy End, vagy tragédia, mint az eredeti mûben?

Megismerhetünk a drámában is szereplõ karaktereket, mint pl Merkucio-t, vagy ami kicsit fura lehet, Wiliam Shakespeare-t személyesen, aki soha nem kap ihletet drámáihoz.

Az anime OP-je és ED-je egyszerûen nagyszerû. Jobban el sem találhatták volna. Az OP jól tükrözi a két fiatal közötti gyengéd érzelmeket, míg az ED a háború és a lendület szelével lengi be az epizódok végét. Akad benne számítógépes grafika, de a bálterem, és a helyszínek egyszerûen fatasztikusan vannak megszerkeszve. Az ember úgy érzi, magával ragadják az épületek, és olyan érzés, mitha ott lenne a helyszínen.Aki szereti a Fantasy animéket, annak mindenképpen ajánlom. Nekem az egyik kedvencem...Beküldte: linzizsu Megtekintve: 6021 db Időpont:2007. 06. 25. Hozzászólások: 25 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás