Ma 2020. 07. 05-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Azumanga Daioh Special 2
Címe: Azumanga Daioh Special 2
Angol címe: Azumanga Web Daioh
Hivatalos weboldal: http://www.jcstaff.c...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV Special
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2002
Műfaj: Vígjáték
Õrültség
Paródia
Stúdió: GENCO
J.C.STAFF
Lantis
TV Tokyo Music
IMAGICA Entertainment
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n
Anime értékelése: 5 szavazat alapján: 7.6
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 7.4
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Fontos! Mielõtt nekilátsz elolvasni ezt az ismertetõt, olvasd el a sorozat ismertetõjét (ha nem láttad az animét).

Huh... Elég nehéz leírást készíteni egy 3 perces animérõl (openinggel együtt). A Special 2 elõtt mindenképp ajánlott megnézni a sorozatot, mert csak úgy érthetõ a történet.

Az anime egy elmosódott képpel indul, amirõl hamar-gyorsan kiderül, hogy Chiyo-chan kamerájának a képe. Természetesen Tomo, ahogy az elvárható tõle, rögtön lerohanja Chiyo-chant, és ki akarja próbálni a kamerát. Miután sikeresen kitépte Chiyo-chan kezébõl, és elhangzottak az "Össze ne törd" címû felkiáltások, mindenkit filmre vesz. Mire fordul egyet, megérkezik Kagura, akinek szintén megtetszik a kamera. Tomo közli, hogy mutasson valamit, mire õ egy kecses mozdulattal (valószínûleg) fejbe rúgja Tomo-t. Azért csak valószínûleg, ugyanis az egész animét a kamera szemszögébõl látjuk, és így van pár dolog, ami nem egyértelmû. Következõ képsorokon már a folyosón rohanunk, mégpedig mint kiderül, a tanári felé, ahol megtaláljuk Yukari-senseit, aki békésen szundikál (természetesen tanítási idõ alatt). Egy pillanatra felébred, de rögtön visszaalszik. Ezt követõen már kivételesen nem a kamera nézõpontjából szemléljük az eseményeket, ugyanis a videó elkészült. Mint kiderül, Osaka-san akart idõkapszulát készíteni, amit szépen elásott. Amikor hátat fordít neki, akkor jön a poén. Ha kíváncsiak vagytok rá, nézzétek meg, elvégre összesen 3 perc.

Ez a Special összességében olyan, mint a sorozat. Kidolgozottak a képsorok, az animéhez képest. A zene jó, már amennyire ezt egy 3 perces animénél meg lehet ítélni.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha rövid idõ alatt akar egy jót nevetni. Persze mindehhez mint mondtam, meg kell nézni a sorozatot, mert csak azután érthetõ, de szerintem mindenképp megéri! Jó szórakozást!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 1556 db Időpont:2007. 06. 19. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás