Ma 2020. 07. 12-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Hikaru No Go: New Year Special
Címe: Hikaru No Go: New Year Special
Angol címe: Hikaru no Go - Journey to the North Star
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2004
Műfaj: Shounen
Sport
Iskolai élet
Vígjáték
Dráma
Stúdió: Studio Pierrot
TV Tokyo
Dentsu
Képek: A google-n
Anime értékelése: 4 szavazat alapján: 9.75
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ez a másfél órás Special a sorozat után folytatódik.

Hikaru végre benne van a Honinbou Ligában, ahol sajnos saját mesterével kell elõször megküzdenie, és még láthatjuk Isumi Elsõ Dan sorozatának meccsét.
A sorozat vége felé említették a Hokuto Kupát, ami Korea, Japán és Kína 18 éven aluli fiatal profijainak csapatmérkõzésérõl szól. Ez a mozi arról fog szólni, hogy ki lesz az a két játékos, aki Touya Akira-val együtt fog részt venni a kupán. És természetesen ezt nem lehet másképp eldönteni, minthogy az esélyeseket összemérik egymással. A versenyben benne van Hikaru, Ochi, Waya, Honda, Yoshikawa és még egy páran.

Ha megnézitek, megtudhatjátok ki lesz a harmadik tag, mi lesz Hikaru és mestere közötti meccs eredménye, és hogy Isumi megnyeri-e a saját játszmáját.

Ez egy éppen olyan izgalmas rész, mint a sorozatbéliek. Izgalmas játszmák, meglepõ lépések, új arcok és még sok egyéb.

A zenéje és a grafikája szerencsére ugyan olyan, mint a sorozatban. Akinek tetszett a sorozat annak valószínûleg ez is tetszeni fog.
Mindenkinek ajánlom akik egy izgalmas animét akarnak látni.

Ennek a sorozatnak és movinak, eddig még nem találtam a folytatását, de az egyik külföldi oldalon, még más dolgok is vannak feltüntetve a movien kívûl. Úgyhogy én remélem, hogy nem ezzel a movie-val lett vége ennek, a számomra és remélem mások számára is, nagyszerû történetnek.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 1786 db Időpont:2007. 06. 16. Hozzászólások: 3 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás