AnimGO logo
  
  
Ma 2021. 07. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Wolf`s Rain
Címe: Wolf`s Rain
Angol címe: Wolf`s Rain
Magyar címe: Wolf`s Rain
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 30
Megjelenés éve: 2003
Műfaj: Akció
Dráma
Fantasy
Misztikum
Stúdió: Bandai Visual
BONES
Fuji TV
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 21 szavazat alapján: 9.05
Ismertető értékelése: 13 szavazat alapján: 7.69
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ez az anime egy rejtélyes legendára épül, miszerint: Ha majd vörössé válik a hold, és eljön a világ vége, a Farkasok a Virágok Hajadonjának segítségével eljutnak a Paradicsomba.

A történet a jövõben játszódik, ahol a világ már valóban eléggé lepusztult. Minden erdõt kiírtottak, és rengeteg állatfaj kihalt már. A városok romokban hevernek, az emberek boldogtalanok, egyszóval már semmi szépsége nincs a világnak.

Úgy tartották, hogy a Farkasok is több, mint 200 éve kihaltak. De ez a feltevés téves. A Farkasok ugyanis még mindig élnek, de különleges képességüknek köszönhetõen átverték az emberket, és képesek emberi alakot ölteni.

A történet egyik fõhõse Kiba, a fehér farkas. Aki egy szép napon megérzi a holdvirág illatát, és az ösztönei azt súgják neki, induljon el, keresse meg a Paradicsomot. Így hát a virágillatot követve eljut egy városba, ahol egy kutatócsoport egy különleges élõlényt vizsgál.

Ez az élõlény Cheza. Egy lány aki félig ember, félig pedig virág... mégpedig Holdvirág, vagyis az a növény ami a Paradicsomba vezetõ utat jelzi. Tehát Kiba az õ illatát követve a városba érkezik, ahol rajta kívül még 3 farkas él. Az egyik Tsume, aki az embereket megtévesztve kissebb tolvajbandát vezet, amivel fõleg a "Nemesek" azaz a leggazdagabb fõurak élelmiszerkészletét lopkodja.

Továbbá itt él Hige, akit szintén a virág illat vonzott a városba, és igazából semmi terve vaqgy életcélja nem volt, míg Kibát meg nem ismerte. Végül Toboe aki egy nagyon fiatal farkas, és igen keveset tud a világról. Így hát õk négyen összeálltak, és elindultak megkeresni a paradicsomba vezetõ uta Cheza segítségével. De sajnos ezt az utat elérni sokkal nehezebb, mint azt õk elképzelték.

Az egész anime mindössze 30 részes, de a fõbb szereplõket elég részletesen bemutatja. mindemelett szép rajztechnika és kiválló zenék jellemzik. Bár a farkasok erejét kissé túlbecsüli az anime(majdnem legyõzhetetlenek. ^^'), és elég sok véres jelenetet tartalmaz, én azért mégis mindenkinek ajánlom, mert igazán jól sikerült mû. ^^Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2849 db Időpont:2007. 04. 02. Hozzászólások: 24 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás