Ma 2020. 07. 16-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Rozen Maiden Träumend
Címe: Rozen Maiden Träumend
Angol címe: Rozen Maiden 2, Rozen Maiden: Dreaming
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 12
Megjelenés éve: 2005-2006
Műfaj: Vígjáték
Mágia
Dráma
Stúdió: TBS
PEACH-PIT
Mellow Head
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 13 szavazat alapján: 9.46
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 9.33
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Jun Sakurada élete teljesen megváltozott, mióta beköltözött életébe Rozen báb-készítõ mester által készített beszélni járni "gondolkozni" tudó babakollekció nagy része.
A depresszióból visszatért Jun elkezd végre iskolába járni, s normális életet élni. Illetve próbálna, ha a Rozen Maiden babák hagynák, s nem éppen olyanon vitatkoznának, hogy ki is firkálta össze Souseiseki és Suiseiseki rozen mysticáját. (Meglehetõsen tehetséges mûvész követhette el a bûntényt)... Az élet beszélõ dirigáló és egymással marakodó és zárt ablakon közlekedõ (ablaktörést nem kímélve) babákkal nem éppen tejfel. Igaz Suoseiseki és Suiseiseki csak látogatóba járnak át, mert visszaköltöztek régi gazdájukhoz. Talán ez Jun legnagyobb szerencséje, mert így legalább éjszaka tud tanulni, hogy behozza a több mint fél éves lemaradását.

Amíg Hinaichigo, Suiseiseki és Suoseiseki éli szokásos hétköznapjait, addig Shinku-t rémálmok gyötrik. Egyik este mikor lemegy Junnal a konyhába látja, hogy a gardróbban világít a tükör. Suigintou rozen mysticáját látják meg és követik, de nem Suigintou álomvilágába jutnak, hanem a 7. Rozen Maiden baba Barasuishou világába kerülnek. Shinku úgy dönt, hogy a többiek elõl el kell titkolni Barasuishou megjelenését, mert az összes Rozen Maiden baba felébredt, s el kell kezdõdjön az Alice játék, melynek csak egy gyõztese lehet. Shinku nem akar harcolni a többi Rozen Maiden baba ellen, vagyis feladja az Alice játékot, amit Apjuk hagyott rájuk. Vajon megteheti ezt egy Rozen Maiden baba akit azért készítettek, hogy elérje a tökéletességet, s véghezvigye az Alice játékot??

Más veszélyforrás is leselkedik hõseinkre ami nem más, mint a 2. Rozen Maiden baba Kanaria, aki éppen behatolási kísésletet próbál végrehajtani Junék házba.
Meg kell hagyni üdítõ látvány, amikor a wc ablakon próbál bemászni egy baba, s kívülrõl csak a fehér fehérnemûje látszik meg a kapálodzó lábai, s közben a rozen mysticája megismerkedik közelebbrõl milyen érzés a wckagylóban mosakodni. Kannaria a sorozat folyamán körübelül 500 betörési kísérletet hajt végre, s egyik érdekesebben sül el, mint a másik.

Megismerkedhetünk Enju-val és bábkészítõjével is, akik Junék közelében nyitottak baba boltot, s megmutatják Junnak, hogyan kell különleges babákat készíteni.

Fontos szerepet kap az animében Suigintou akinek megismerhetjük egy eddig rejtve maradt oldalát. Mindenkiben vannak emberi érzések, még ha nagyon jól titkolja akkor is.

Alice game vezetõje egy rejtélyekben beszélõ nyúl, kinek kiléte mindenkinek meglepetést fog okozni.

A Végzet elkerülhetetlen. Van aki boldogságra teremtetett van, aki harcra. A Rozen Maiden babák sem kerülhetik el sorsukat. Vagy mégis? Mi lesz az Alice játék végkifejlete? El lehet kerülni a barátok közti végzetszerûen elrendeltetett harcot?

A második szezon sokkal komolyabb az elsõ szezonnál, de itt is megtalálják az egyensúlyt a vicces jelenetek és a komoly elgondolkoztató történések között.

Az op hasonlít az elsõ op-hez. Ugyan olyan dinamikus pörgõs mégis feszültséget kelt. Az ed az sokkal nyugodtabb.

Ha valaki szórakoztató és elgondolkodtató kikapcsolódásra vágyik akkor nézze meg ezt az animét, de csak az elsõ szezon megtekintése után érdemes belefogni!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 1780 db Időpont:2007. 06. 07. Hozzászólások: 11 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás