Ma 2020. 07. 07-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Sky Girls
Címe: Sky Girls
Angol címe: Sky Girls
Hivatalos weboldal: http://www.konami.jp...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Mecha
Ecchi
Akció
Sci-fi
Stúdió: Konami
J.C.STAFF
Képek: A google-n
Anime értékelése: 8 szavazat alapján: 7.63
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 8.6
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Sky Girls


"2079
Ekkor tûntek fel elõször a mechanikus cella csoportok, azaz a Férgek, és megjelenésük után azonnal elkezdték az emberiség kiirtását.
2081
Az emberiség egyharmada megsemmisült a Férgekkel folytatott háború folyamán. A Föld nemzetei félretettek az egymás közötti ellenségeskedést, és egyesítették erejüket a közös ellenséggel szemben.
2083
Hiába a sok erõfeszítés, még így sem tudtak felülkerekedni a helyzeten, ezért az emberiség elhatározta, hogy használni
fogja legnagyobb pusztító erejû fegyverét. A terv sikerrel járt, a Férgek elpusztultak. De az ár, amit ezért fizettek, hatalmas volt.
Az összes fõ kontinens darabokra szakadt. A Déli Sark eltûnt, és a megmaradt földrészek több mint fele víz alá került.
Hatalmas csapás érte közvetlenül a népességet is, hiszen a katonai szolgálatra alkalmas emberek 90%-a meghalt, ami a férfiaknál a 20-as és 30-as korosztályt jelenti.
3 évvel késõbb a halottnak és véglegesen elpusztítottnak hitt Férgek ismét feltûntek, és megkezdték újra az emberek elleni támadásaikat. "
E szavakkal kezdõdik ez az egy részes anime.
Tehát a jövõben játszódik; egy meglehetõsen apokaliptikus világnézetet tár a szemünk elé. A témája hasonló a Blue Genderéhez, hiszen itt is egy élõsködõ faj szállta meg Földünket.
Mint szinte minden anime epizód, ez is kb. 29 percig tart, az elején lévõ elõzmény-ismertetõ kb. 10 résznyi információt sürít össze.
A történet középpontjában három kislány áll (Sky Girls), körülbelül tizenhárom évesek lehetnek. Eltérõ a személyiségük, elég "szokványos" módon: Ichijo Eika, a fekete hajú lány igazi vezéregyéniség. Karaktere felnõttes (ezt a szinkronizálásnál is ábrázolták, hiszen mélyebb a hangja a többiekénél). Feltételezhetõen szerelmes belé a kapitány.
Sonomiya Karen egy igazi zseni, IQ-ja 170-es. Folyton aggódik, és erõs a problémamegoldó képessége (az õ szerelme egy gépszerelõ kisfiú).
Sakurano Otoha, a "kis haramia"; a kapitány jegyzõkönyvében úgy van feltüntetve, hogy a képességei ismeretlenek. A vezetõség eléggé aggódig miatta; a harctéren minden ember nagy katonai értéket képez. Otoha egy szõke katonasrácba szerelmes, aki 5-6 évvel lehet idõsebbb nála.
A lányoknak van egy különleges védõruhája: amint a testükre kerül, 20 percig teljes védelem alatt állnak, sebezhetetlenek.
A bevetés során kis híján kifutnak az idõbõl; s ez majdem a vesztüket okozza.

Az animének gyönyörû grafikája van, hiszen 2006- ban készült. A zenén kevesebb a hangsúly, de jól illik a történethez.


12-es korhatárral illetném az ecchi kategória miatt (mert itt sem maradhat ki a kivillanó fürdõruha s lánybugyi ) , egyébként elég érdekes, szóval mindenkinek csak ajánlani tudom!

[Azért elsõsorban azoknak ajánlom , akik a különleges animéket keresik, mert a Sky Girls pont nekik való. ]Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 1772 db Időpont:2007. 05. 28. Hozzászólások: 4 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás