Ma 2020. 10. 25-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Papa to: kiss in the dark
Címe: Papa to: kiss in the dark
Angol címe: Papa to: kiss in the dark
Magyar címe: Papa to: kiss in the dark
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 2
Megjelenés éve: 2005
Műfaj: Yaoi
Szerelem
Dráma
Stúdió: TNK
Three Fat Samurai
Hakusensha
Képek: A google-n
Anime értékelése: 22 szavazat alapján: 9.36
Ismertető értékelése: 10 szavazat alapján: 6.6
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A töréntet fõszereplõje Munakata Mina egy 15 éves fiú, aki egyedül él apukájával. A történet elején kezdi a középiskolá, viszont van egy titka Mina-nak, ami nem más mint az hogy az apjába szerelmes, és ez az érzés kölcsönös is. Hogy még érdekesebb és még Yaoi-sabb legyen a történet, Mira barátja, Hino is szerelmes Mirába, sõt még Takayuki is érdeklõdik a fiú iránt, remélem ez a kis ismertetõ felkeltette az érdeklõdéseteket.
A garfikája illik a történethez. Tele van érzelmekkel mind például: szerelem, bánat, féltékenység stb... A végén lesz egy váratlan fordulat, ami nem tudom hogy jó-e, inkább mindenki düntse el maga. Kérlek titeket hogy ne itéljétek el a történetet csak azért mert yaoi, remélem élvezni fogjátok.

A szereplõkrõl:

Munakata Kyousuke: õ egy népszerõ filmszinész, egyesül él Mirával egy luxus villában. Mikor nõvére 14 évesen teherbe esett, elválalta hogy felneveli a fiút. Idõközben szerelmes lett a fiába, és mindent megtesz hogy neki jó legyen.

Munakata Mira: õ egy 15 éves fiú, aki szerelmes az apjába, és fizikai kapcsolat is van köztük. Állandóan kétségek gyötrik, mivel nem tudja eldünteni hogy helyes-e amit tesz. Nem tud róla hogy Kyousuk nem a vérszerinti apja. Késöbb féltékeny lesz az apjára mivel hirbe hozzák egy másik filmszereplõvel.

Hino Kazuki: Mira gyermekkori barátja. Nagyon féltékeny rá, mivel Takayuki élénken érdeklõdik Mira iránt. Õrülten szerelmes Mirába, egyszer le is akar vele feküdni, de mira megmondja neki hogy õt nem úgy szereti. Ettõl függetlenül mindenben segit Mina-nak amiben tud, hisz mire való egy jó barát.

Utsunomiya Mitsuki : Kyousuke nõvére, egy hires filmsztár. Mira igazi édesanyja, de karierje miatt "félredobta" Mirát. A sajtó azt mondja hogy Kyousuke És mitsuki összeakarnak házasodni, de ez nem igaz(Mikor ezt Mira megjalja, rettenetesen féltékeny lesz). A végén vissza akar jönni Mira-ért, és mindent jóvá akar tenni.

Utsunomiya Takayuki: Mitsuki másik fia. Az iskolába rajonganak érte, bár ez nem is csoda hisz eléggé jóképû ^^. Eléggé érdeklõdik Mira iránt, amitt Hino eléggé rosz néven vesz.
Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 5048 db Időpont:2007. 04. 02. Hozzászólások: 11 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás