Ma 2020. 07. 05-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Rozen Maiden
Címe: Rozen Maiden
Angol címe: Rozen Maiden
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 12
Megjelenés éve: 2004
Műfaj: Mágia
Vígjáték
Stúdió: TBS
DR MOVIE
PEACH-PIT
Mellow Head
Nomad
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 11 szavazat alapján: 9.36
Ismertető értékelése: 9 szavazat alapján: 9.11
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Fõhõsünk egy depresszióba zuhant középiskolás fiú Jun Sakurada, aki nem hajlandó iskolába járni, nõvérét Norit úgy ugráltatja, ahogy kedve tartja, s minõsíthetetlenül viselekdik vele. Hobbija, hogy mindenféle rejtélyes dolgot vásárol az intereneten elátkozott babákat, különleges holmikat, s visszaküldi õket a határidõ lejárta elõtt. Persze minden postai nyavaját a nõvére intéz el neki.
Egyik postai csomaghoz egy levelet mellékeltek, egy használati utasítást, melyben Jun bekarikázza a "feléleszti" szót, abban reménykedve, hogy egy másik dimenzióbeli tündérrel találkozik, de hatalmas pofáraesésben lesz része. A szoba közepén egy doboz jelenik meg a semmibõl, s abban nem egy tündér, hanem egy baba fekszik. Gyönyörû szõke haja, vörös ruhája és puha bõre van, akár egy élõ kislány úgy néz ki. Mikor Jun felhúzza a babát, egy életen át tartó változáson megy kersztül, mert egy különleges Rozen Maiden babáról van szó, nem pedig egy átlagos játék babáról. A Rozen Maiden babákból 6 darab van, s különleges képeségekkel rendelkeznek, melyet a Rozen Mysticájukból nyernek, a cselédjük, médiumuk segítségével. Jun az ötödik Rozen Maiden babát Shinkut ébreszti fel álmából, s felébredése után nem sokkal megkezdõdnek a problémák, melyeket úgy lehet megoldani, hogy szövetséget köt Junnal, s így Jun az õ cselédje, médiuma lesz. Shinku felébredésével Jun és Nori élete fenekestül felfordul.

Egy baba nem baba. Shinkuhoz különeleges körülmények között csatlakozik Hinaichigo, aki naiv kedves, igazi gyeremek, bár az elsõ pillanatokban nem így tûnik. A harmadik baba ablakot nem kímélve tör be Jun életébe még több problémát okozva az amúgy sem nyugodtnak nevezhetõ hétköznapjaiba. Az anime utolsó pár részében csatlakozik hozzá ikertestvére is, s így már 4 baba van a történetben.

Rozen Maiden babákat Rozen bábkészítõ mester készítette, aki a tökéletes baba elkészítésére törekedett. 6 darab Rozen Maiden baba készült. A Rozen Maiden babák életcéljuk, hogy megnyerjék az Alice játékot, s Apjukkal (Rozennel) együtt élhessennek. Shinku-t az Alice játék megyerésében Suigintou gátolja meg. Vajon sikerül neki legyõzni Suigintou-t s megnyerni az Alice játékot?

Az anime bemutatja, hogy egy arogáns, mégis szeretetteli baba hogyan tudja megváltoztatni egy depresszióba zuhant elveszett fiú életét, miközben saját harcait vívja.

A gafikája nagyon szép, zenéje magávalragadó. Nekem kimondottan tetszik az op-ja.
Mindenkinek ajánlom, aki akar egy jót nevetni, közben kicsit bánkódni.

Az animéhez készült második szezon Rozen Maiden Träumend néven, s nem rég adtak ki hozzá egy Ovát a Rozen Maiden Ouverture-t.
Második Ovája a Detective KunKun.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2905 db Időpont:2007. 05. 15. Hozzászólások: 38 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás