Ma 2020. 07. 05-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Fruits Basket
Címe: Fruits Basket
Angol címe: Fruits Basket
Hivatalos weboldal: http://www.fruits-ba...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 26
Megjelenés éve: 2001-2006
Műfaj: Vígjáték
Dráma
Szerelem
Shoujo
Sci-fi
Stúdió: Studio DEEN
TV Tokyo
NAS
Képek: A google-n
Anime értékelése: 19 szavazat alapján: 9.47
Ismertető értékelése: 11 szavazat alapján: 7.91
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A szerencsétlen sorsú Tohru Honda, egy sártoban lakik, mivel édesapja elhagyta, az anyja, pedig meghalt. A nagyapjához került volna, de õ megkérte, hogy költözzön az egyik barátnõjéhez, mivel fel akarják újítani a házat és õ, már ott nem nagyon férne el, mivel a nagyapjával lakik a nagynénje és annak a családja. De Tohru senkinek sem akar nehézséget okozni, azért egy sátorba költözik. Amikor egyszer hazafelé tart össze találkozik Shigure Sohmaval és Yukival, aki az osztálytársa, és az iskolában csak úgy neveznek, hogy a Herceg.
Egy földcsuszamlás miatt Tohru nem tud hol lakni, ezért Shigure és Yuki felajánlják, hogy lakjon náluk, és cserébe Tohru elvégzi a háztartási dolgokat.
De nem maradhat sokáig titokban az átok, amelyet a Sohmakat sújtja. Ha egy másik nembõl való ember megöleli egy Sohmat, az átváltozik egy állattá, persze attól függ milyen állattá, hogy a kínai horoszkóp melyik évében született, és szerencsére nem mindegyik Sohmat sújtja az átok.
Mivel kiderül, ezért Tohrunak ki kellene törölni az emlékeit, de a család feje (Akito), bele egyezik, hogy nem fog semmi ilyesmi megtörténni, ha nem mondja el senkinek, az átkot, és nem is kell elköltöznie.

A történet folyamán megismerkedünk, az összes olyan Sohmával, akit a kínai horoszkóp valamely állata uralja, és Tohru két legjobb barátnõjével, a "Vibráló lánnyal" Saki Hanajimaval (Hana), és a "Jenkivel" Uo-channal. Van még egy szörnyû dolog, amit csak a macska évében szülötteket sújtja, de ezt csak akkor tudjátok, meg ha megnézitek

Az anime szerintem nagyon jóó és szórakoztatató. A zenéje szép, de szerintem nincs olyan nagy jelentõsége.
A grafikájában azt szerettem, hogy mindegyik szereplõ másképp néz ki. Nincs két olyan szereplõ, aki tökéletesen ugyan úgy néz ki.
Szerintem mindenki nézze, meg aki egy változatos animét szeretne látni, mert ebben az animében, minden megtalálható, kivéve a véres jeleneteket. Ezt az a sorozatot olyan személyek rendezték, mint Keiji Gotoh (Blood + (tv), D.N.Angel, Ergo Proxy, Kiddy Grade, Uta Kata, Gate Keepers (manga) és sok más kiváló anime és manga), és Masahiko Otsuka (Neon Genesis Evangelion, His and Her Circumstances, FLCL) és még sok más rendezõ dolgozott rajta keményen, hogy az a sorozat jól sikerüljön, és szerintem nem is végeztek rossz munkát.

Sajnos ennek a kis sorozatnak nincsen folytatása, legalább is én nem tudok róla, pedig még szívesen elnéztem volna, és szerintem sokan ugyan így vannak vele.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3392 db Időpont:2007. 05. 12. Hozzászólások: 31 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás