Ma 2020. 07. 07-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Ai yori Aoshi
Címe: Ai yori Aoshi
Japán címe: 藍より青し
Angol címe: Bluer than Indigo
Magyar címe: Bluer than Indigo
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 24
Megjelenés éve: 2002
Műfaj: Szerelem
Vígjáték
Dráma
Ecchi
Iskolai élet
Stúdió: J.C.STAFF
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 16 szavazat alapján: 8
Ismertető értékelése: 11 szavazat alapján: 6.64
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Elõzmény:
Hanabishi Kaoru a neves Hanabishi család sarja. Anyja viszont közember, ezért el kellett hogy hagyják a házat. Apja meghal, így visszafogadják õt az anyja nélkül, ahol szigorú nevelésben részesítették (errõl árulkodnak a hátán lévõ hegek is). Késõbb megszökik és önálló életet kezd. Tanul és mellette dolgozik, így tartja fenn magát.
Kezdet:
Egy szép napon találkozik egy lánnyal, aki a Sakuraba család sarja és jegyesét keresi, mert még kijelölték a jövendõbeli férjét kiskorában.
A lány, Aoi-chan a fiúnál alszik, és kiderül, hogy õ a jegyese. A fiú viszont nem akar visszatérni a Hanabishi-házba.
Cselekmény:
Megoldás születik. Aoi, Kaoru, és Aoi nevelõnõje Miyabi a Sakuraba-család nyári rezidenciájába költöznek. Ez egy hatalmas villa vidéki jelleggel. Szépen lassan az anime során több hölgyemény is ideköltözik egyéninél egyénibb okokból.
Ilyen leányzó például Tina Foster, egy amerikai származású lány, akit Kaoru még középiskolában ismert meg és egyik kedvenc szórakozása, hogy alányok melleit ellenõrizze, milyen nagyok. Vagy Taeko-chan - aki egy "picit" kétbalkezes. Az õ rokona Chika, egy 12 év körüli barnabõrû energiával teli, pimasz kislány.
Aoi és kaoru egymásba szeretnek, de a többiek elõl titkolni kell kapcsolatukat. Aoi apja, a Sakuraba család feje viszont ellenzi a kettõjük közti kapcsolatot.
Befejezés:
A mû végén ennek a konfliktusnak a végeredményét követhetjük szemmel. Az mû során kétfajta hangulati kép található meg. Az egyik Aoi és Kaoru privátkapcsolata, a másik az egész ház lakóinak hangulata, mely sokkal vidámabb.
A történet itt nem ér véget, van folytatása (Enishi).

Személy szerint az egyik kedvenc animém, hiába elég nyálas. A rajzolása és az effektek elég jók. Mindenkinek csak ajánlani tudom.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 4399 db Időpont:2007. 04. 25. Hozzászólások: 9 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás