Ma 2020. 07. 05-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Ayane-chan high kick
Címe: Ayane-chan high kick
Japán címe: 綾音ちゃんハイキック
Angol címe: Ayane-chan high kick
Magyar címe: Ayane-chan high kick
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 2
Megjelenés éve: 1997
Műfaj: Sport
Akció
Iskolai élet
Vígjáték
Stúdió: Rikuentai
Nikkatsu Corporation
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n
Anime értékelése: 2 szavazat alapján: 8.5
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 6.8
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Egy gimis leányzó, Ayane nagy álma, hogy birkózó lehessen. Résztvesz egy országos válogatáson, ahol elrontja a bemutatóját és nem válogatják be. Viszont egy öreg edzõ felfigyel az ifjú tehetségre és beszél vele. Megegyeztek, hogy edzi a lányt, de nem megszokott módszerekkel. Különös és gyanús alaknak látja Ayane a vénembert, de mivel van eredménye az edzésnek, megbízik benne. Közben a felvételire kellene tanulnia, de az edzésnek szenteli idejét. Az anyját mindenféle kifogással becsapja, hogy tudjon menni edzeni. Az öccse pedig megzsarolja, hogyha nem vesz neki videójátékot, akkor meg lesz mondva anyának Egyik osztálytársa, s egyben jó barátnõje aggódik érte, hogy nehogy átverjék. Nos, igaza lett.
Késõbb, az elsõ meccsén kiderül, hogy nem birkózáson vesz részt, hanem egy kemény kickbox meccsen. Veszekedések közepedte az edzõ kimagyaráz mindent úgy, hogy a lány elhigyje... A második rész már akciódúsabb. Az igazgatóhelyettes kiakarja deríteni az igazságot a lányról, ki is õ igazából. Az igazgató viszont a lány mellett áll, de mivel az iskola szabályai nem engedik, hogy ilyen sportot ûzzenek a diákok, nem sok választása maradt. Így ad egy esélyt Ayanenak. Egy híres szponzorvállalat nagyképû lányával küzd pár nappal késõbb. ha megnyeri a mérkõzést, maradhat az iskolában, ha veszít, el kell hogy tanácsolják. Ayane így pár napi kemény edzés után szembekerül élete egyik legnagyobb ellenfelével. Vajon ki nyer?

A mû nem váltott ki nagyobb reakciót Japánban sem, itthon meg alig ismerik. Így nincs is folytatása (se OVA se MOVIE). Talán elég is belõle 2 rész, bár így nincs befejezése. Körülbelül ez egy animének az eleje lenne.
Grafikája elég borzalmas, de a hangok nagyon élethûek.
Akkor ajánlom, hogy nézzétek meg, amikor pihent állapotba vagytokBeküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2112 db Időpont:2007. 04. 25. Hozzászólások: 7 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás